MENU
Informatieavond bij EVBO de Passie in Wierden

Informatieavond bij EVBO de Passie in Wierden

18 nov

Heeft u een zoon of dochter in groep 7 of 8 en bent u alvast aan het nadenken over het voortgezet onderwijs? De Passie wil u graag laten ontdekken dat de school een goede keus is voor uw kind wanneer goed onderwijs, een positief christelijke identiteit en saamhorigheid hoog op uw wensenlijstje staan.

De Passie is een school waar u voor kiest omdat u het beste wilt voor uw kind: Onderwijs dat in het verlengde ligt van uw opvoeding thuis en wat er in kerk of gemeente wordt geleerd. Steeds meer ouders en leerlingen kiezen voor de Passie omdat de waarde van de school steeds beter wordt ingezien.

Dinsdag 19 november 2013, dinsdag 10 december 2013 en dinsdag 28 januari 2014 zijn er voorlichtingsavonden in Wierden. Op deze avonden bent u als ouder van een kind in groep 7 of 8 van harte welkom. Het zal een informatieve bijeenkomst zijn met daarin uitleg over de identiteit en het onderwijs dat wij als Passie Wierden aanbieden. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen.

Alle voorlichtingsavonden beginnen om 19.30 en u hoeft zich niet van te voren aan te melden. U bent van harte welkom!Datum: 18 november 2013
Auteur: redactie
Foto: Henk-Jan Oudenampsen
Copyright: christelijknieuws.nl
Website: http://www.passie.net

Dit artikel delen:

Meer nieuws:

Ezel
20 jul

Ezel meer

Slangen
13 jul

Slangen meer

Sjalom
16 jun

Sjalom meer

Schaduw
18 mei

Schaduw meer