MENU
NEEMA verdubbelt dvd-aanbod in 2014

NEEMA verdubbelt dvd-aanbod in 2014

24 jan

Als het aan NEEMA ligt, wordt 2014 een bijzonder filmjaar! De filmdistributeur presenteert al in de eerste helft van het jaar een aantal bijzondere nieuwe titels, maar heeft bovendien een grote uitbreiding van haar catalogus.

De eerste vier maanden van het jaar brengt NEEMA een aantal inspirerende projecten uit. Zoals FOR THE GLORY, dat in de aanloop naar het WK voetbal verschijnt en het waargebeurde verhaal vertelt van Kurt Kuykendall, die de overstap van basketbal naar voetbal maakt en een Olympische droom werkelijkheid ziet worden. Of de dvd MEMOIRES & PERSPECTIVES over Dietrich Bonhoeffer.

Volgende maand verschijnt DE VERTELLER, die de HART VAN PASEN actie inluidt.

En met THE BOOK OF DANIEL, HET ONZE VADER, HET VERHAAL VAN JEZUS en HET VERHAAL VAN JEZUS VOOR KINDEREN biedt NEEMA een reeks dvds die de Bijbel op bijzondere wijze inzichtelijk maakt voor jong en oud.

Op de eerste retailbeurs van het jaar presenteert NEEMA naast dit alles een grote uitbreiding van haar aanbod. Een aantal ontwikkelingen in de markt hebben er toe geleid dat NEEMA bijna 150 titels toevoegt aan haar al brede filmaanbod, waaronder populaire series als DOWNTON ABBEY, 7th HEAVEN, WAT ZEGT DE BIJBEL? en KRUMMEL.

Met het grote aanbod nieuwe titels en de uitbreiding van haar bestaande catalogus is NEEMA meer dan ooit dé aangewezen uitgever van inspirerende content met een nadruk op dvd’s.

De missie van NEEMA is mensen in contact brengen met inspirerende content die hen dichter bij God kan brengen. Daarbij richt NEEMA zich met name op films. Afgelopen zomer presenteerde NEEMA de eerste editie van het gratis kwartaalmagazine ‘Kijk Op Film’, dat wordt verspreid op evenementen, via kerken en via christelijke winkels.

Datum: 24 januari 2014
Copyright: christelijknieuws.nl
Website: http://www.neema.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: