MENU
Seminar met Anne van der Bijl en David de Vos

Seminar met Anne van der Bijl en David de Vos

12 feb

Mensen inspireren om met de grote opdracht van Jezus aan de slag te gaan. Dat is wat Anne van der Bijl en David de Vos willen bereiken met het seminar ‘De grote opdracht’. De 85-jarige oprichter van Open Doors reageert direct enthousiast als David hem benadert.

David de Vos: “Elke keer als ik bij Anne geweest ben wordt ik overweldigd door het gevoel dat ik wordt uitgedaagd om nog zo veel meer op Jezus te gaan lijken.” Beide mannen delen dezelfde passie: de wereld in gaan om mensen te bereiken met de liefde van Jezus. Zolang Hij nog niet terug gekomen is, is dat onze opdracht. Maar is die alleen voor Anne en David bedoeld? En waar kan ik dan beginnen? Moet ik naar het buitenland? Deze en meer vragen komen aan de orde tijdens het seminar. Anne van der Bijl: “Het is Gods opdracht, dus je moet eigenlijk wel een hele goede reden hebben om er niet mee aan de slag te gaan!”

Het seminar biedt een unieke kans om te luisteren naar een man die zich niet realiseerde dat hij de wereld zou veranderen toen hij ‘gewoon ging’. Je wordt geïnspireerd om als jong en oud schouder aan schouder Gods opdracht te vervullen. De boodschap die beide mannen zullen brengen, zal je ongetwijfeld uitdagen en motiveren.

Het seminar ‘De grote opdracht’ vindt plaats op zaterdag 17 mei a.s. in Rafaël Evangelisch Centrum Amersfoort. De dag duurt van 10:00 uur tot 16:00 uur. De kosten bedragen 25 euro, de lunch is inbegrepen.

Datum: 12 februari 2014
Auteur: Hillegonda Kloppenburg
Foto: Go and tell
Copyright: christelijknieuws.nl
Website: http://www.goandtell.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: