Bible League Nederland en In de Rechte Straat delen directeur

Op 1 juni 2014 is Hans ten Klooster (39) aangetreden als parttime directeur voor Bible League. Dat gebeurde in goed overleg met het bestuur van stichting In de Rechte Straat (IRS) waar hij sinds 2009 als directeur werkt. Hij gaat leiding geven aan beide organisaties.

De twee stichtingen hebben een eigen profiel en doelstelling. Deze blijven zoals ze zijn. Het delen van een directeur is volgens beide organisaties een efficiënte manier van omgaan met de beschikbare capaciteiten. De praktijk zal uitwijzen of beide organisaties in de toekomst meer voor elkaar kunnen betekenen.

Bij Bible League is Ten Klooster de opvolger van Ruud Kraan, die de laatste anderhalf jaar op interim basis de directietaken bij Bible League heeft waargenomen.

IRS stelt zich ten doel rooms-katholieke medemensen in aanraking te brengen met het Evangelie van Jezus Christus (zoals dat in de tijd van de Reformatie is herontdekt).

Bible League ondersteunt wereldwijd lokale kerken en andere partners door Bijbels, Nieuwe Testamenten, studie- en trainingsmateriaal beschikbaar te stellen. Bible League traint kerkelijk kader in het leiden van bijbelstudiegroepen en het stichten van nieuwe gemeenten. De materialen, in eenvoudig taalgebruik, worden ingezet in het bereiken van niet- of andersgelovigen.

Ruud Kraan | interim directeur
Hans ten Klooster twitter
20-06-2014
Evangelisatie
https://www.bibleleague.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies