MENU
Tienerevent Like Jesus in de Amstelhal Borchand in Amsterdam

Tienerevent Like Jesus in de Amstelhal Borchand in Amsterdam

28 aug

Op zaterdag 4 oktober aanstaande organiseert Stichting Go and Tell in samenwerking met Stichting Opwekking en Youth & I het tienerevent ‘Like Jesus’ in de Amstelhal Borchand in Amsterdam. Deze dag is een vervolg op het tienerprogramma van de Pinksterconferentie Opwekking.

Vorig jaar beleefden we dit grote feest al met ruim duizend tieners. Helaas moesten we toen de deuren vroegtijdig sluiten vanwege de grote belangstelling. Dit jaar hebben we echter plek voor veel meer tieners. Het programma is gericht op tieners in de leeftijd van 12 (brugklas) tot en met 18 jaar. Deze dag duurt van 13.00 uur tot ongeveer 21.00 uur.

Tijdens de samenkomsten worden de tieners door David de Vos, Tiemen Westerduin en Karim Landoulsi uitgedaagd en toegerust om samen met God op weg te gaan. De Teenzone-band van de tienertent Opwekking, onder leiding van Charles Campbell, zorgt voor een geweldig aanbiddingsfeest.

Voor tienerleiders en meegekomen ouders houdt Youth & I tijdens het middagprogramma een seminar, gericht op het bieden van ondersteuning bij het tienerwerk in de kerk. Er zullen praktische tips en verhelderende inzichten worden gegeven.

Datum: 28 augustus 2014
Auteur: Go And Tell
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Copyright: christelijknieuws.nl
Website: http://www.goandtell.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: