Tweedaagse conferentie: groeien in gezond leiderschap

De Global Leadership Summit (GLS) is een tweedaagse conferentie voor leiders, die op 7-8 november in Rotterdam, 14-15 november in Ede en op 21-22 november in Drachten plaatsvindt. Net als vorig jaar is de GLS gratis toegankelijk voor leiders en hun teams.

Hiermee wil Stichting Opwekking, die de activiteiten en het gedachtegoed van Willow Creek Nederland vanuit de eigen visie ondersteunt, leiders van kerken, organisaties en bedrijven aansporen om zich te blijven ontwikkelen en te groeien in gezond leiderschap.

Willow Creek gelooft dat samen groeien in goed en gezond leiderschap voorwaarden zijn voor bloeiende kerken en organisaties. Karakter, toewijding en vaardigheden van het leiderschap bepalen in grote mate in hoeverre een kerk of organisatie effectief is in het uitvoeren van de taak die God gegeven heeft. De GLS biedt een unieke mogelijkheid om topsprekers met de nodige ervaring op het gebied van leiderschap in zowel de kerk als het bedrijfsleven in Nederland te kunnen zien en horen.

Er worden krachtige en inspirerende leiderschapsprincipes aangereikt, die verder gaan dan de conferentie alleen. Er worden thematische onderwerpen behandeld, die in praktische verwerkingsvragen worden uitgediept. Zo wordt de bezoeker uitgedaagd datgene wat geleerd is door te praten met teamgenoten en direct toe te passen in de eigen unieke context. Op die manier komen theorie en praktijk samen en dat heeft het hele jaar door impact.

Ruben Flach (bestuurslid van Willow Creek Nederland): “In kerk en maatschappij bestaat behoefte aan leiders die sterk en moedig zijn. Niet vanuit zichzelf, maar vanuit de relatie met God, die mensen ook mandaat geeft om te leiden. Mensen, in leiderschapsposities of niet, die zich geroepen weten om voor een doel op te staan, en anderen mee te nemen, te leiden, om dat doel te behalen. Tijdens de GLS willen we leiders opnieuw bemoedigen en inspireren, toerusten en aanmoedigen. Luisteren naar inspirerende sprekers, netwerken, kennis maken met andere leiders, allemaal redenen om er bij te zijn.”

Ook dit jaar heeft het bestuur van Opwekking aangeboden de kosten voor de GLS voor haar rekening te nemen zodat de GLS gratis toegankelijk is. Wel zal er een collecte gehouden worden om deelnemers de gelegenheid te geven dit initiatief te ondersteunen. Zo kan Willow Creek zich sterk blijven maken voor goed en gezond leiderschap.

Meer informatie over de GLS is te vinden op www.willowcreek.nl.

Willow Creek Nederland
© Henk-Jan Oudenampsen
03-10-2014
Onderwijs
https://www.willowcreek.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies