MENU
Christelijke nieuwskrant Uitdaging in een nieuw jasje

Christelijke nieuwskrant Uitdaging in een nieuw jasje

10 dec

Op vrijdag 12 december verschijnt de nieuwe Uitdaging. Dit maal niet zo maar een editie, maar inhoudelijk en creatief geheel vernieuwd en gereed maar liefst de 40e jaargang! Op deze dag gaat eveneens de eerste versie van de nieuwe website uitdaging.nl online.

Uitgever Chris Ouweneel over de vernieuwingen: 'We hebben de uitkomsten van het lezersonderzoek nauwkeurig bestudeerd en zijn de maanden daarna flink aan de slag gegaan. Het is niet eenvoudig om je als christelijke nieuwskrant te blijven onderscheiden in een kleine markt met een groot aanbod. Toch zijn we er naar ons idee in geslaagd een vorm te vinden die qua opzet, inhoud, uitstraling en formaat aansluit bij de meer dan 10.000 maandelijkse lezers. Ook verwachten we hiermee een jongere doelgroep aan te zullen spreken.
We beogen nadrukkelijk mensen te bereiken die Christus liefhebben en zich betrokken voelen bij hun kerk/gemeente; zij vinden in Uitdaging een inspirerende gesprekspartner die hen over en voor hen relevante zaken informeert en hen met achtergrondinformatie, ervaringen van anderen en opinievorming activeert, raakt en stimuleert. Maar ook om hen kritisch naar eigen standpunten te laten kijken'.

Nieuwskrant Uitdaging en het onlineplatform uitdaging.nl worden uitgegeven door Uitgeverij Inspire Media bv dat Uitdaging per 1 januari 2014 heeft overgenomen. Naast de uitgave Uitdaging wordt er momenteel gewerkt aan nieuwe concepten (print en online). Naar verwachting worden deze in het eerste kwartaal van 2015 gepresenteerd.

Datum: 10 december 2014
Auteur: Inspire Media
Foto: Inspire Media
Copyright: christelijknieuws.nl
Website: http://www.uitdaging.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: