MENU
Reunie Ronduit Praiseband: Nog steeds ronduit achter Jezus

Reunie Ronduit Praiseband: Nog steeds ronduit achter Jezus

02 jan

Veenendaal/Zwolle - Gert Visscher, geboren en getogen in Veenendaal maar tegenwoordig inwoner van Zwolle, organiseert op 13 februari 2015 in de nét nieuw gebouwde Basiliek in Veenendaal een bijzondere praise-avond met allemaal ex-Ronduit Praiseband leden.

Op 13 februari 2015 zal er in de nieuw gebouwde Basiliek in Veenendaal een bijzondere avond plaatsvinden. Bijzonder omdat die avond een heel aantal ex-Ronduit Praisebandleden, met name uit de jaren ’90, samen een fantastische praise-avond zullen leiden. Oók bijzonder omdat zij dat doen samen met A21 en de 4e Musketier.

Gert Visscher, die 10 jaar lang deel uit maakte van de Ronduit Praiseband, werd gevraagd door een aantal mannen die meedoen met de Muskathlon van de 4e Musketier en in maart in Griekenland zullen gaan lopen voor A21. Deze organisatie, die meisjes en vrouwen wil bevrijden uit de moderne slavernij van prostitutie is nu ook naast de bestaande partnerorganisaties Compassion en Open Doors partner geworden in de Muskathlon. De lopers willen allemaal tienduizend euro voor A21 ophalen. De 4e Musketier werft via de Muskathlon miljoenen euro’s in de strijd tegen onrecht.

Gert Visscher, die al meedeed met de “Slaaf voor een dag” actie en zelf ook betrokken als spreker en aanbiddingsleider bij de 4e Musketier, vond deze vraag en het idee erachter, namelijk om de Ronduit Praiseband nog weer eens bij elkaar te krijgen, een geweldig idee. Hij zegt: “Deze avond zal je worden meegenomen in een gave tijd van lofprijs en aanbidding waarin je je mag focussen op de Koning van hemel en aarde, de Heer van liefde en genade die tevens de Voorvechter van recht is. Het draait om de ontmoeting met Hem! Het lijkt me fantastisch om weer eens samen te kunnen spelen met mensen als Eric en Tanja Lagerström, Mark Dekkers, Jay-P, Frank van Essen, Marcel Zimmer, Wia van de Vijver-Westra, André Bijleveld en Arend Jansen. Ook zij staan, net als ik, nog steeds ‘Ronduit achter Jezus!’

Wim Grandia zal als vanouds een uitdagende toespraak houden. Verder word je geďnformeerd over A21 en hun mooie werk en zullen een aantal Muskathleten, waaronder de in Veenendaal woonachtige Dennis Vrooland, iets vertellen over hun passie en drijfveren om mee te doen met dit initiatief.

De avond vind dus plaats op 13 februari 2015 in de Basiliek aan de Wiltonstraat 56 te Veenendaal. De deuren gaan om 19:00 uur open en de avond zal starten om 20:00 uur.

De kaarten voor deze avond kun je á 10 euro bestellen via www.Events4Christ.nl, je toegangsprijs gaat direct naar A21 en zal via hen een verschil maken voor vele vrouwen en meisjes, die daardoor een mooier leven krijgen, maar wees er snel bij want er wordt een grote opkomst verwacht!

Datum: 2 januari 2015
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Copyright: christelijknieuws.nl
Website: http://www.muskathlon.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: