Benefietvoetbaltoernooi van Geloofshelden is geslaagd

Afgelopen zaterdag werd op het terrein van voetbalverenging CJVV te Amersfoort het 1e Geloofshelden Benefietvoetbaltoernooi georganiseerd, voor Vrienden voor Sijmen. De gehele opbrengst is ten goede gekomen aan de 3-jarige Sijmen den Hartog die een zeldzame vorm van kinderkanker heeft. Voor behandeling moet de familie den Hartog een half jaar naar Amerika waar de kans op genezing met 20% kan worden vergroot. Op dit moment is de familie al in Amerika.

Het toernooi was in alle opzichten zeer geslaagd. Er deden 7 teams mee, met spelers uit alle delen van het land, er werden dankzij CJVV en gulle sponsoren geen onkosten gemaakt en veilingstukken beschikbaar gesteld, het was fantastisch weer en er werd sportief gespeeld. Voorafgaand aan de veiling was er een ‘eindwedstrijd’ tussen een team van Geloofshelden met een aantal ex profs, waaronder Bert Konterman en Ardon de Waard, in de gelederen tegen en een gescout team, dat bestond uit de deelnemende spelers.

De totale opbrengst van het evenement is in ieder geval rond de € 1600, maar door twee veilingstukken kan het nog verder oplopen.

Vanwege het succes zal er volgend jaar zal er opnieuw een benefietvoetbaltoernooi georganiseerd worden. Voor een compleet verslag en een sfeerimpressie: ga naar geloofshelden.nl

Geloofshelden
Geloofshelden
01-07-2015
Samenleving
https://www.geloofshelden.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies