MENU
Primeur: luisterboek tussen actieboeken Christelijke Kinderboekenmaand

Primeur: luisterboek tussen actieboeken Christelijke Kinderboekenmaand

02 sep

De Christelijke Kinderboekenmaand duurt de hele maand oktober en wordt georganiseerd door BCB, de Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken- en Muziekvak. Tijdens de campagne zijn er in de christelijke boekhandel actieboeken en een actie-cd voor een laag prijsje verkrijgbaar.

Er verschijnen jaarlijks nieuwe actieboeken voor de midden- en bovenbouw en een prentenboek voor de onderbouw. Nieuw dit jaar is een vierde actieboek, namelijk een luisterboek! Hij is gemaakt van het bovenbouwboek Over een proef met rauwe eieren & een zwembad vol chocola (geschreven door Hans Mijnders). Herman Schaeffer heeft het verhaal met een boeiende en levendige vertelstem ingesproken.

Luisterboeken zijn uitermate geschikt voor kinderen met een visuele beperking. Ze zijn ook een mooi middel om kinderen met dyslexie of andere leerproblemen luisterend te leren lezen. Maar voor alle kinderen, met of zonder beperking, kan het heerlijk en ontspannend zijn om eens lekker naar een boek te luisteren in plaats van het te lezen.

Het luisterboek Over een proef met rauwe eieren & een zwembad vol chocola wordt uitgegeven door Uitgeverij De Toren en is tijdens de Christelijke Kinderboekenmaand voor 4,95 verkrijgbaar in de christelijke boekhandel.

Datum: 2 september 2015
Auteur: BCB Nelleke Weeda-de Jong
Foto: BCB
Website: http://www.christelijkekinderboekenmaand.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: