MENU
AZC-tour van Gekes Tiental van start in Luttelgeest

AZC-tour van Gekes Tiental van start in Luttelgeest

19 dec

Afgelopen zaterdag 19 december ging de AZC-tour van Geke`s Tiental en kinderen van het AZC Luttelgeest van start. In Luttelgeest was de opening en daarna ging de bus verder naar het AZC in Dronten en Leeuwarden.

In Luttelgeest was om 13.00 uur ook de overhandiging van de eerste single "Mag ik dan bij jou schuilen" aan AZC -medewerkers die hebben geholpen deze tour te organiseren. Ook de Syrische meisjes die hebben meegezongen kregen een eerste exemplaar uit handen van Geke van der Sloot.

Na het optreden werden de knuffels, kleurplaten en kerstkaarten uitgedeeld en dat werd bijzonder gewaardeerd. Televisie Flevoland maakte opnamen.

Daarna ging de tour verder naar het AZC Dronten en naar de noodopvang in Leeuwarden. In Leeuwarden was wel een andere ervaring, de sobere opvang maakte heel veel indruk op de kinderen van de Zangschool Geke's Tiental.

Het optreden werd ook daar zeer gewaardeerd en de bewoners namen zelf het initiatief voor een gezamenlijke foto bij de kerstboom. De single" Mag ik dan bij jou schuilen" is via alle streams te downloaden en de opbrengst is bedoeld voor de AZC tour die in 2016 weer verder gaat.

Datum: 19 december 2015
Website: http://www.gekestiental.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: