MENU
X-tra: Nieuw magazine in de christelijke boekhandel

X-tra: Nieuw magazine in de christelijke boekhandel

16 maa

Het nieuwe magazine X-tra ligt binnenkort in de christelijke boekhandel. Het tijdschrift dat tot stand is gekomen door een samenwerking van de uitgeverijen Gideon, Vuurbaak, Ecovata en NEEMA, wordt gratis ter beschikking gesteld. Een handig A5 formaat met artikelen, recensies, achtergronden en informatie over acties.

Een van de initiatiefnemers, Henk Nennie-van Gemeren van uitgeverij NEEMA, zegt over het nieuwe blad: 'De X-tra is ontstaan vanuit een samenwerking van verschillende christelijke uitgevers en distributeurs. Het verlangen om de verhalen achter een boek, film of muziekalbum te vertellen is iets wat we graag doen.
Natuurlijk werken we daarin samen met bestaande christelijke en niet-christelijke mediapartijen, online, op radio en tv en in printmedia. Toch denken we met de X-tra nog meer deze achtergronden van auteurs, acteurs en artiesten over te kunnen brengen aan met name klanten van christelijke boekhandels en webwinkels. Deze winkels krijgen geheel gratis het magazine van ons aangeboden in een handzaam formaat.
Daarbij ondersteunen we de producten in de X-tra met advertenties en radiocommercials op het moment van verschijning. Uiteraard maken interviews, recensies en kortingsbonnen een vast onderdeel uit van dit nieuwe magazine.'

Datum: 16 maart 2016
Auteur: Redactie Christelijknieuws.nl
Foto: Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.neema.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: