MENU
Record aantal deelnemers Posbank Event van Woord en Daad

Record aantal deelnemers Posbank Event van Woord en Daad

09 mei

Op zaterdag 7 mei vond de derde editie van het Woord en Daad Posbank Event plaats. Tijdens dit evenement kwamen 400 deelnemers naar de Posbank om een mooie tocht te wielrennen, fietsen, hardlopen, steppen of wandelen. Een record. De voorlopige opbrengst ligt rond de €9000,- en is bestemd voor onderwijs voor kinderen in ontwikkelingslanden.

Het was een schitterende warme dag, afgelopen zaterdag op de Posbank. Dat deed veel mensen besluiten naar dit mooie natuurgebied te komen en mee te doen aan het Posbank Event van Woord en Daad. Projectleider Wilma van der Meij van Woord en Daad: “Er was voor elke wat wils; verschillende ontspannen wandeltochten waar veel gezinnen op af kwamen, en diverse fiets- en wielrenroutes voor de echte sportievelingen. Het weer zorgde voor veel spontane aanmeldingen, net voor het evenement.”

Voor de echte sportieveling was het een mooie trainingsgelegenheid voor ‘Fiets of Loop voor een Huis’ in Frankrijk, voor de gezinnen was het vooral een gezellig en ontspannen dagje in de natuur. Nieuw dit jaar was de steproute en de fotosessie op de top van de Posbank. Alle routes varieerden van 7 tot 50 km en kwamen bijeen op het rustpunt, midden in het bos, waar deelnemers konden uitrusten en een broodje, visje of flesje water konden kopen ten bate van Woord en Daad.

De voorlopige opbrengst van het Posbank Event is €9000,- . Dit bedrag zal gaan naar kwalitatief onderwijs voor kinderen uit kwetsbare gezinnen, waardoor ze kans op een betere toekomst krijgen.

Datum: 9 mei 2016
Auteur: Wilma van der Meij
Website: http://www.posbankevent.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: