MENU
Lees en Luistermagazine en kinderbijbelspecial nu in de christelijke boekhandel

Lees en Luistermagazine en kinderbijbelspecial nu in de christelijke boekhandel

24 mei

Het Lees en Luistermagazine is een inspirerend en enthousiasmakend magazine vol informatie over christelijke boeken, films, muziek en gifts. Het is hét gratis magazine voor de christelijke lezer met interviews, artikelen, recensies en nieuwe uitgaven. De nieuwste editie, met als thema Liefde voor lezen, ligt nu in de christelijke boekhandel. Met een volledig nieuwe vormgeving en indeling.

In het nieuwe Lees- en Luistermagazine vind je: Zomerleestips van boekverkopers, De rijke wereld van kloosterkruiden, Vaderdagtips, De nieuwste kinderboeken voor op de achterbank
Anti-verveeltips van opa Knoest, Woordenloze prentenboeken, In welk boek verdwijn jij deze zomer? IJskoude smoothies & sapjes, Superfoods, Zelf een boek schrijven en uitgeven, Hoe kies je een kinderbijbel die past?

Nieuwsgierig geworden? Haal het magazine nu gratis op bij de christelijke boekhandel bij jou in de buurt.
En neem dan gelijk ook de gratis kinderbijbelspecial mee! Lees je Bijbel… Maar welke Bijbel? Hoe kies je als ouder of andere opvoeder een Bijbel die past? De zojuist verschenen gratis special inderbijbels biedt uitkomst. Deze special staat vol met Bijbels voor verschillende leeftijden. Aangevuld met interessante artikelen over het bijbellezen met kinderen. Bijvoorbeeld over de rol die bijbel lezen speelt in de geloofsopvoeding. Of over het belang van illustraties.

Deze special ligt bij uw christelijke boekhandel. Vraag de medewerkers in de winkel om advies bij de aanschaf van een (kinder)bijbel. Zij staan u graag te woord!

Datum: 24 mei 2016
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.leesenluister.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: