MENU
FB Oranjewoud wordt aandeelhouder in Royal Jongbloed

FB Oranjewoud wordt aandeelhouder in Royal Jongbloed

12 jul

Royal Jongbloed in Heerenveen, een grafisch bedrijf en uitgeverij die zich richt op de christelijke markt, heeft er een nieuwe aandeelhouder bij: Landgoed Oranjewoud Participaties B.V. (LOP) een 100%-dochteronderneming van FB Oranjewoud.

Op de foto: v.l.n.r. Herman Jongbloed (namens de familie Jongbloed), Lenard Wolters (directeur Royal Jongbloed), Jan de Vries (directeur Landgoed Oranjewoud Participaties B.V. )

FB Oranjewoud is een participatiemaatschappij die zich ten doel stelt het economische klimaat en dan met name de werkgelegenheid in Noord-Nederland te bevorderen. Dit wordt gedaan door te investeren in bestaande of nieuwe ondernemingen, die bijdragen aan dit doel. Daarbij ligt de nadruk op continuÔteit van de ondernemingen waar in wordt deelgenomen.

Royal Jongbloed en de huidige aandeelhouders zijn blij met de toetreding van FB Oranjewoud. Naast een financiŽle versterking gaat de nieuwe aandeelhouder samen met de huidige aandeelhouders een actieve bijdrage leveren door haar kennis en netwerk ter beschikking te stellen.

"Met deze bijdragen kunnen we nog sterker inzetten op onze unieke combinatie van drukken, binden en uitgeven en onze concurrentiepositie zowel nationaal als internationaal versterken. Daarbij willen wij onze naam ook verbinden aan duurzame/missionaire projecten en/of landen waar de bijbel nog niet in het bezit is van de gewone man of vrouw", aldus Lenard Wolters, algemeen directeur van Royal Jongbloed.

Datum: 12 juli 2016
Auteur: Royal Jongbloed
Foto: Royal Jongbloed
Website: http://www.royaljongbloed.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: