MENU
MAF organiseert opnieuw een Aviodrome-dag op Lelystad Airport

MAF organiseert opnieuw een Aviodrome-dag op Lelystad Airport

14 jul

Kom op zaterdag 27 augustus naar de MAF Aviodrome-dag, een gezellige dag en persoonlijke ontmoeting met MAF. Bezoekers van MAF krijgen deze dag maar liefst 50% korting op de entreeprijs! Natuurlijk kun je ook Luchtvaart-Themapark Aviodrome bezoeken, waar veel te beleven en te zien is!

Met een MAF-ticket krijg je een VIP-behandeling met: Vrije toegang tot Aviodrome; speurtocht; poster en ijsje voor kinderen; korting op boeken en dvdís van MAF ontmoeting met MAF piloten en medewerkers.

Voor MAF en het Aviodrome de MAF Aviodrome-dag in 2014 een succes! Gezinnen uit heel Nederland genoten van een gezellige dag en persoonlijke ontmoeting met de MAF medewerkers. De MAF kraampjes en presentaties van piloot Pieter van Dijk trokken veel bezoekers. Met een grote glimlach, oranje tas en een MAF mok met spekjes ging men huiswaarts. We kijken uit naar weer zo'n gezellig dag op 27 augustus.

MAF richt zich op mensen die in afgelegen gebieden leven; met vliegtuigen en communicatiemiddelen maakt MAF deze mensen bereikbaar voor hulp en het Evangelie. Meer dan 1.000 (hulp)organisaties kunnen dankzij MAF sneller, efficiŽnter en veiliger hun werk doen. Elke 5 minuten stijgt ergens ter wereld een MAF vliegtuig op om te helpen.

Datum: 14 juli 2016
Auteur: MAF
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.maf.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: