Jubileumconcert Micha Nederland met Schrijvers voor Gerechtigheid

Op 1 oktober organiseert Micha Nederland een concert om haar tienjarig jubileum te vieren. Schrijvers voor Gerechtigheid zal de muzikale invulling van de avond voor haar rekening nemen. Daarnaast blikt Micha Nederland kort terug op de afgelopen jaren en zal er een ludieke actie worden gelanceerd.

In 2016 viert Micha Nederland haar tienjarig bestaan. Al tien jaar is de organisatie actief bezig met het verspreiden van de boodschap van gerechtigheid. De woorden van profeet Micha hebben in die jaren velen geïnspireerd om aan de slag te gaan met goed en recht doen.

Kaarten zijn €10,- per stuk (excl. reserveringskosten). De kaartprijs is inclusief consumptie na afloop van het concert.

Schrijvers voor Gerechtigheid is een christelijk schrijverscollectief met een missie. Als kerk willen we zingen over de dingen waar Gods hart vol van is. Gods hart klopt voor gerechtigheid, maar toch zingen we daar weinig over. Daarom maakt Schrijvers voor Gerechtigheid nieuwe, Nederlandstalige liederen over gerechtigheid en armoede om te zingen in de kerk.

Micha Nederland verbindt, inspireert en activeert kerken en organisaties om actief christen te zijn in deze wereld. Dichtbij én ver weg. Met oog voor mens en natuur. Geïnspireerd en gedreven door de woorden van profeet Micha in Micha 6:8 roept de organisatie op om goed en recht te doen.

Micha Nederland – Tiny Hoving
Schrijvers voor Gerechtigheid
30-07-2016
Muziek
https://www.michanederland.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies