MENU
Jubileumfestival Youth for Christ presenteert bekende artiesten

Jubileumfestival Youth for Christ presenteert bekende artiesten

28 aug

Youth for Christ bestaat 70 jaar. Dat willen we vieren. Want samen met ju gaat de beweging verder! Op en rondom onze locatie de Lindenhorst in Driebergen begint het jubileumfestival zaterdagochtend met het Trainingsevent voor jeugdleiders en pioniers. Het jubileumfestival wordt gehouden op 17 en 18 september.

Vanaf zaterdagavond 18.00 uur is iedereen welkom, jong en oud, om terug te blikken, vooruit te kijken en vooral te vieren. Om 19.00 uur is de grote aftrap van het jubileumfestival. Blijf kamperen en vier op zondagochtend de Outburst met ons mee!

Het gedetailleerde programma, informatie over het festivalterrein diverse podia en artiesten, vind je op de speciale site via de link onderaan dit item. De informatie wordt komende maand nog aangevuld met nieuwe artiesten en een plattegrond van het festivalterrein.

Het Trainingsevent is dit jaar onderdeel van het jubileumfestival.
Aanmelden kost vijf euro, maar de toegang is gratis. Meld je dus nu aan!

Geen festival is compleet zonder artiesten. Omdat Youth for Christ gelooft in de kracht van generaties, hebben we een keur aan jonge en oude bekenden in de line up. Als je betrokken was bij een van de koffiebars, heb je ongetwijfeld Theo van Teijlingen ontmoet. Theo viert dit jaar zijn 40-jarig jubileum als artiest. We zijn dan ook blij dat we deze troubadour op het podium hebben.

Rode draad is het verhaal van Jezus, hoe Hij mij geraakt heeft en mij inspiratie geeft om door een andere bril naar de wereld te kijken." Theo van Teijlingen

Ralph van Manen Trio is een formatie met een schat aan muzikale ervaring. Samen met Tommy Riekerk en Suzanne van der Velde zet hij een prachtige akoestische set neer.

Ook de jonge garde aanwezig: wat dacht je van cabaretier en zanger TimZingt en het vrolijke Cheeses of Mexico?

Maar wacht, er is meer! Doe een bakkie in onze retro 'koffiebar', blijf overnachten in onze boomgaardcamping en win een iPhone op de Amerikaanse veiling waarvoor je niet rijk hoeft te zijn. Dit weekend heb je de grootste kans oude bekenden tegen het lijf te lopen. Bereid je dus voor op onverwachte ontmoetingen. Wat er verder allemaal te beleven is, vind je terug op de festivalpagina.

We hopen van harte dat je erbij bent om te genieten van een gezellig weekend, om dankbaar terug te blikken, te vieren en hoopvol vooruit te kijken naar wat God in de toekomst gaat doen.

Vooraf aanmelden (5 euro) is verplicht en kan nog tot en met 10 september. Het campingterrein in de boomgaard is inmiddels half volgeboekt, dus wees er snel bij.

Datum: 28 augustus 2016
Auteur: Youth for Christ Nederland
Foto: Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.70jaar.yfc.nl

Dit artikel delen:

Gerelateerde artikelen:

26 augustus 2016 Trainingsevent Youth for Christ in het teken van verdieping

Meer nieuws: