MENU
Fit to Serve: jouw Muskathlonavontuur voor 2017

Fit to Serve: jouw Muskathlonavontuur voor 2017

11 sep

De Fit to Serve in de Franse PyreneeŽn wordt een prachtige reis, waarbij thema's als identiteit, kwetsbaarheid, wilskracht, teamwerk en de leiding van de Geest centraal staan. Het is een krachtig vervolg op een Karakterweekend of Muskathlon. Aanmelden kan tot 19 september aanstaande. Ik hoop je in te ontmoeten in de PyreneeŽn.

Bijna duizend Nederlanders hebben de levensveranderende impact van een Muskathlon ervaren. Levensveranderend - niet alleen voor de lokale bevolking, maar ook voor het persoonlijke leven. Wanneer je in een piepklein hutje de armoede hebt geroken of vervolgde christenen in de ogen hebt gekeken, wordt er een nieuwe dimensie aan je geloofsleven toegevoegd. Zaken die je wist van horen zeggen, worden een deel van jezelf. Komende maandagavond is er een deelnemers- en informatieavond in Veenendaal, waar jij jouw keuze voor een Muskathlon kunt helpen bepalen. Hier kun je je aanmelden voor de avond.

Het gaat gebeuren: in het voorjaar van 2017 starten we met een Karakterweekend voor mannen die God nog niet persoonlijk kennen. Dit weekend wordt vormgegeven onder de naam Discovery-karakterweekend. Zijn er collega's, buren, familieleden of vrienden die jij wilt helpen in hun zoektocht naar God? Dan is de Discovery een uitgelezen mogelijkheid om samen met hen het avontuur aan te gaan. Begin maar vast met bidden:-)

Datum: 11 september 2016
Auteur: Henk Stoorvogel
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.4demusketier.nl

Dit artikel delen:

Gerelateerde artikelen:

15 december 2016 Turbulent jaar voor mannenbeweging 4e Musketier

Meer nieuws: