MENU
Ontmoetingsdag: Hoop voor Somalische vrouwen

Ontmoetingsdag: Hoop voor Somalische vrouwen

19 okt

Kawser Duale komt naar Nederland. Zij is een Somalische, die vanwege haar nieuwgevonden geloof in Jezus Christus moest vluchten naar Europa. Kawser doet haar indrukwekkende verhaal op woensdag 16 november 2016 op twee locaties: Barneveld en Rotterdam.

De Somalische Kawser Duale werkt sinds 2013 voor Project Hannah, het TWR-vrouwennetwerk dat hoop wil geven aan vrouwen die net als zij het Evangelie geloven en daardoor in moeilijke omstandigheden komen. Zij luistert naar hun verhalen, geeft advies en deelt vanuit haar eigen geloofservaring.  
 
Kawser Duale: ‘De hoop die ik zo nodig had, wil ik doorgeven aan andere vrouwen.’   

Kawsers persoonlijke verhaal 
Op jonge leeftijd had ze last van sombere buien, werd depressief en had zelfmoordgedachten. Op een nacht droomde ze van een baby die zei: ‘Volg Mij, en Ik neem de last van je weg.’ De nacht daarop droomde ze weer van diezelfde baby, die toen zei dat Hij Jezus was. Kawser wilde de vrede en blijdschap die ze daarna voelde niet meer kwijt en ging op zoek. Drie maanden later werd ze gedoopt. Omdat ze Jezus niet wilde verloochenen zette haar familie haar op straat. Onder erbarmelijke omstandigheden zwierf ze rond, tot God haar leidde naar het huis van een zendelinge. ‘God heeft me genezen en vergeven. Daarvoor heb ik Hem nog niet genoeg gedankt!’ 
 
Kom luisteren, ontdekken en bidden 
Nederlandse christenen kunnen veel leren van medegelovigen die verdrukt worden. Daarom vertelt Kawser Duale haar persoonlijke verhaal tijdens de ontmoetingsdag. Ook nodigt TWR gelovigen uit om mee te doen aan het wereldwijde gebedsnetwerk van Project Hannah. Maandelijks krijgen al honderden Nederlanders de gebedsbrief. Meer bidders zijn nodig en welkom! 
 
Praktische informatie Project Hannah Ontmoetingen 16 november 2016 
• Barneveld: Huize de Schaffelaar (TWR-kantoor), Stationsweg 6, inloop 09:15, aanvang 09:30 uur 
• Rotterdam: Kom en Zie, Bezemweg 166, inloop 19:15, aanvang 19:30 uur 
Toegang gratis, opgeven noodzakelijk: info@transworldradio.nl en vermeld in de titel ‘Hannah Barneveld’ of ‘Hannah Rotterdam’. Kijk voor meer info op www.transworldradio.nl.

Over Trans World Radio (TWR) 
Trans World Radio laat wereldwijd het Evangelie van Jezus Christus horen via de radio en andere media. TWR maakt hierbij gebruik van 16 grote en duizenden lokale radiozenders. Er zijn uitzendingen in meer dan 230 talen. Steeds vaker worden de programma’s van TWR ook via internet, mobiele telefoon en MP3-spelers beluisterd. 

Datum: 19 oktober 2016
Auteur: Leuntje Ouwehand
Website: http://www.transworldradio.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: