MENU
Anne-Mar Zwart presenteert The Justice Conference

Anne-Mar Zwart presenteert The Justice Conference

03 nov

Het programma van The Justice Conference op zaterdag 12 november is bekend. De presentatie ligt in handen van Anne-Mar Zwart (presentatrice EO). Het event staat in het teken van ‘Recht mee maken’ en wordt opgehangen aan drie thema’s: onrechtvaardige economische systemen, religieuze spanningen en gedwongen migratie.

The Justice Conference werd eerder al gehouden in Chicago, Melbourne, Los Angeles, Nieuw-Zeeland en Hong Kong. Met een Tedx karakter zijn er binnen elk hoofdthema (inter)nationale sprekers die hun verhaal doen waaronder Gert-Jan Segers, Shane Claiborne, Rikko Voorberg, Karel Smouter, Jeannette Westerkamp, Henk Bouma en Andrew White. Deze sprekers worden afgewisseld met creatieve design challenges en met muziek van Mensenkinderen, Lydia van Maurik en de Stefany June en band.

Een dag voor de conference vindt de pre-conference plaats op de CHE in Ede waar bezoekers kunnen kiezen uit verschillende verdiepende programma’s rond de hoofdthema’s. Tijdens de pre-conference is er veel ruimte voor ontmoeting en verdieping in informele sfeer. Ook zijn er programma’s speciaal gericht op voorgangers en ondernemers.

The Justice Conference is een initiatief van Tear in samenwerking met International Justice Mission (IJM), de ChristenUnie, Micha Nederland en de Christelijke Hogeschool Ede (CHE). De week voorafgaand aan The Justice Conference organiseert de CHE The Justice Campus, een speciale week waarin de studenten zich verdiepen in rechtvaardigheid.

Datum: 3 november 2016
Auteur: Tear en EO
Foto: Evangelische Omroep
Website: http://www.tear.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: