MENU
Evangelisch College houdt studiedag over gamen en sociale media

Evangelisch College houdt studiedag over gamen en sociale media

08 nov

AANKONDIGING - Zaterdag 10 december houdt het Evangelisch College een studiedag met als thema HELP! kind online. Sprekers zijn Erik Smit en Wietske Noordzij van Raise Up. Deze studiedag over gamen en sociale media is in het bijzonder bedoeld voor pastoraal werkers en jongerenwerkers, maar andere geďnteresseerden zoals docenten, jeugdleiders en ouders zijn ook welkom.

Kinderen groeien op in een wereld van internet, smartphones, games en nieuwe media. De technische en maatschappelijke ontwikkelingen gaan razendsnel. Ook binnen het kinder- en jongerenpastoraat krijgt men steeds meer te maken met deze thema’s. Hoe kun je kinderen en jongeren hierin goed begeleiden? Hoe weet je wat een kind nodig heeft en waar je goed aan doet? Hoe pas je de Bijbel toe in deze tijd? De studiedag geeft middels seminars en workshops handvatten om kinderen en jongeren, allereerst binnen de kerk, te begeleiden in de wereld van gamen en sociale media.

De studiedag vindt van 10:00 tot 16:30 uur plaats in het Evangelisch College Onderwijscentrum, Anjerstraat 79 in Zwijndrecht. Geďnteresseerden zijn van harte welkom. De kosten bedragen € 17,50. Meer informatie lezen en aanmelden kan via: www.evangelisch-college.nl/Studiedag-Help-kind-online.html.


Het Evangelisch College is een interkerkelijk opleidingsinstituut voor volwasseneneducatie dat (deeltijd)opleidingen en cursussen aanbiedt op het gebied van de Bijbel, Theologie, Missionair Werk en Pastoraat. Verspreid over ruim 60 leslocaties in Nederland volgen jaarlijks ruim 1500 studenten een opleiding of cursus bij het Evangelisch College.

Datum: 8 november 2016
Auteur: Annelies Eijkelenboom
Website: http://www.evangelisch-college.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: