GZB en The Psalm Project organiseren muziekavonden

Op D.V. vrijdagavond 18 november organiseert de GZB met de band The Psalm Project een muziekavond in Katwijk aan Zee. Een dag later, op zaterdagavond 19 november, vindt hetzelfde concert plaats in Ede. De avond staat in het teken van het GZB-jaarthema ‘De kerk begint opnieuw’, over zending in Europa.

Op beide avonden spreken Gerdien Blom, zendingswerker van de GZB in Albanië, en Zana Velia, Albanese, ex-moslima en nu christen. Gerdien Blom en haar man Maarten zijn betrokken bij een succesvol gemeentestichtingsproject in de omgeving van de Albanese hoofdstad Tirana. Daarnaast is Gerdien een project voor kansarme vrouwen gestart. Zana is haar vaste hulp bij dit project. Hun bijzondere verhalen worden afgewisseld door muziek van The Psalm Project.

De concerten vinden plaats in de Ichthuskerk, Nachtegaallaan 7 in Katwijk aan Zee en in De Ark, Heyendaal 10 in Ede. Bezoekers zijn welkom vanaf 19.15 uur, de avonden beginnen om 20.00 uur. De toegangsprijs is € 12,50 (inclusief consumptie na afloop van het concert).

Anneke Kardol-Gerrits
The Psalm Project
16-11-2016
Muziek
https://www.gzb.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies