MENU
Hart van Hart-tour Filiae sluit af in Zwolle en Dordrecht

Hart van Hart-tour Filiae sluit af in Zwolle en Dordrecht

17 nov

De ‘Hart van Hart’ tour van vocal group Filiae smaakt naar meer; zoveel is wel duidelijk uit de reacties op de eerste optredens. Filiae sluit haar eerste tour met het thema ‘Blij Dat Je Bestaat’ dit weekend af in Zwolle (18-11) en Dordrecht (19-11).

De concerten staan in het teken van de nieuwe cd van Filiae (‘Hart van Hart’) en het nieuwe boek van Filae-lid Cocky Drost (‘Blij Dat Je Bestaat’). De tour wordt mede mogelijk gemaakt door de christelijke zorgverzekeraar Prolife.

De vier zussen Rineke, Mieke, Cocky en Christine zijn de afgelopen paar jaar bij het grote publiek bekend geworden als Filiae. Het kwartet maakt muziek die bruggen bouwt; niet alleen tussen traditionele en moderne stijlen, maar ook bij de onderlinge relaties.

Met het programma en de liedjes laat Filiae bezoekers zien en ervaren, hoe onvoorwaardelijk Gods liefde is.

De muziek bestaat tijdens de optredens uit zowel oud als nieuw werk, in de inmiddels bekende stijl van Filiae waarin traditionele hymns, klassiek en pop samensmelten tot een sympathiek geheel. Dat betekent voor de optredens dat er niet alleen genoten kan worden van liedjes van ‘Zing Lach & Heb Lief’ (dat onlangs genomineerd werd voor een Zilveren Duif Award), maar ook van nieuw materiaal van ‘Hart van Hart’. Het is die mix van bekende hymns en covers die verrassend fris klinkt.

Wie eerder een concert van Filiae heeft bezocht, weet dat dat niet alles is. Tussen de liedjes door delen de zussen verhalen over hun onderlinge band. Het zijn anekdotes die ontroeren en doen (glim)lachen. Een avond met Filiae betekent een avond vol ontspanning, herkenning en zowel tijdloze als nieuwe muziek.

Filiae – ‘Hart van Hart’ concertreeks
Vrijdag 18 November – Zwolle (Opstandingskerk - Esdoornstraat 25)
Zaterdag 19 November – Dordrecht (Jozua - Sikkelstraat 2)
Alle optredens beginnen om 20:00 uur

Datum: 17 november 2016
Auteur: Leon van Steensel
Foto: Fileae
Website: http://www.events4christ.nl/tours/filiae

Dit artikel delen:

Meer nieuws: