MENU
Flint en Flore ontdekken de Bijbel: unieke zoekplaten

Flint en Flore ontdekken de Bijbel: unieke zoekplaten

01 dec

Vandaag overhandigde Flore (bijna 4) in de Book-Inn Zeewolde officieel het eerste exemplaar van het boek Flint & Flore ontdekken de Bijbel.

Flore is de jongste dochter van Ivo Solinger uit Zeewolde. Hij schreef de 14 verhalen in het boek. In het vrolijke kinderboek (slechts €9,95) beleeft Flore met haar vriend Flint de bijbelverhalen alsof ze er zelf bij zijn. Ivo Solinger over het boek: “Kinderen bekijken dingen met een heel frisse blik. Het schrijven en lezen vanuit dat perspectief is heel verrassend”. Uniek zijn de twee grote zoekplaten waarin de verschillende bijbelverhalen in één landschap worden weergegeven. Door de vele details en grapjes in de tekeningen is er steeds weer wat nieuws te ontdekken.

In ieder verhaal komt een bijbelse boodschap naar voren, zonder opdringerig te zijn. Denk hierbij aan de bewondering voor God als schepper, God als liefdevolle Vader en een bijzonder leven als je Jezus volgt. Hierdoor is het kinderboek ook geschikt als kennismaking met de Bijbel.

Aanvullend wordt steeds een eenvoudige vraag gesteld om over na te denken of even door te praten. Het boek is geschikt voor kinderen van 3 tot ongeveer 9 jaar en o.a. verkrijgbaar bij de christelijke boekhandel.

Datum: 1 december 2016
Foto: Book-Inn Zeewolde
Website: http://www.book-inn.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: