MENU
Thema-retraites bij diaconessen

Thema-retraites bij diaconessen

08 dec

Zendings-Diaconessenhuis Bethanië in Amerongen introduceert een nieuwe vorm van retraite in 2017. Mensen die op zoek zijn naar stilte en rust, zijn welkom voor een zogeheten thema-retraite.

Bij een thema-retraite doen mensen mee met het dag ritme van de diaconessen. Ze kiezen een van de vijf thema’s, waar ze de hele week mee bezig zijn. Ze wonen gebedsmomenten bij in de speciale gebedsruimte Patmos en maken stiltewandelingen. Een gesprek met een diacones behoort tot de mogelijkheden. Net zoals Jezus in de stilte het contact met Zijn Vader zocht, zo kunnen mensen tijdens een thema-retraite hun relatie met God versterken. Hierbij is de Bijbel het uitgangspunt.

Hoofd gastenverblijf zr. Gerda Bieshaar: “Veel mensen zijn in deze hectische samenleving op zoek naar stilte en rust. Ons gastenverblijf voorziet al jaren in deze behoefte. We merken dat velen van hen behoefte hebben aan meer houvast tijdens hun retraite. Met deze daginvulling hopen we mensen iets bijzonders mee te kunnen geven.”

De thema-retraites zijn op 5 momenten in het jaar te boeken van maandag t/m vrijdag en kost € 239,- all-in. Kijk voor meer informatie en de data op www.zdh.nl.

Datum: 8 december 2016
Auteur: Jose Breekveldt
Foto: Zendings-Diaconessenhuis Bethanie
Website: http://www.zdh.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: