MENU
Zingen rondom de vleugel in Gouda bij Kaarslicht

Zingen rondom de vleugel in Gouda bij Kaarslicht

11 dec

Voor mensen in Gouda en omgeving is ‘Gouda bij Kaarslicht’ al ruim zestig jaar een begrip. Sinds 1955 wordt in deze stad de zogeheten Kaarsjesavond gehouden. Op vrijdagavond 16 december a.s. zal de binnenstad weer verlicht zijn door vele duizenden kaarsen.

De hele dag zijn er op een groot aantal plaatsen activiteiten, die voor een belangrijk deel verband houden met het naderende Kerstfeest. Daaronder een ‘levende’ kerststal en zang- en muziekuitvoeringen op verschillende locaties.

Zingen rondom de vleugel
Om half vijf zal er in de St. Janskerk samenzang zijn onder leiding en begeleiding van Charles A.E. Groot, componist en tekstdichter van o.a. ‘Samen in de naam van Jezus’ en ‘Jezus leeft in eeuwigheid’. Op het programma staan bekende Nederlandstalige Kerst- en geloofsliederen, waaronder schitterende teksten op melodieën als ‘O, holy night’ en ‘Joy to the world’.

Zing mee!
U bent van harte welkom om mee te komen zingen in voornoemde kerk met zijn prachtige akoestiek. Samen de komst van Jezus Christus vieren. Samen Gods glorie bezingen. Dat wil je toch niet missen?

Tip: Mensen van buiten Gouda, ga op tijd van huis, want het vervoer naar de binnenstad vindt vanaf 16.00 uur met pendelbussen plaats, vanaf een parkeergelegenheid aan de rand van de stad.

Reageren? caegroot@ziggo.nl

Datum: 11 december 2016
Auteur: Charles A.E. Groot

Dit artikel delen:

Meer nieuws: