MENU
Hip voor Nop helemaal in stijl vanuit het Vondelpark in Amsterdam

Hip voor Nop helemaal in stijl vanuit het Vondelpark in Amsterdam

13 dec

Het populaire meidenprogramma ‘Hip voor Nop’ start op 12 januari met een nieuw seizoen op NPO Zapp. Het programma is in een nieuw jasje gestoken én Anne-Mar en haar team van stylisten gaan aan de slag op een nieuwe plek: het Hip voor Nop-atelier in het Amsterdamse Vondelpark.

Dit seizoen gaat het team van Hip voor Nop op zoek naar de kledingstijl van twee beste vriendinnen. Willen zij de huidige modetrends blijven volgen of willen ze ontdekken wie ze écht zijn? Wat past bij hen en staat hen heel goed? De meiden worden aangemoedigd om niet mee te lopen met de rest, maar op zoek te gaan naar hun eigen stijl! Vanuit het nieuwe atelier gaan de stylisten de uitdaging aan om als vanouds van de flops - oude kleding en miskopen - uit eigen kledingkast een geheel nieuwe outfit te maken.

Om het karakter en de persoonlijke stijl van de BFF’s beter te leren kennen, onderwerpt Anne-Mar de meiden aan een karaktertestje. Vervolgens mag het duo in de Hip voor Nop walk-in-closet verschillende kledingstijlen uitproberen. Wanneer de stylist het ontwerp afheeft dat helemaal bij de meiden past, verlaten ze het atelier op bijzondere wijze: schitterend op de roze loper.

Ook in het nieuwe seizoen van Hip voor Nop maken diverse bekende Nederlanders hun opwachting. Het meidenprogramma neemt dit seizoen een kijkje in de oude foto-albums van BN'ers. Hoe zag Nicolette van Dam er bijvoorbeeld uit toen ze dertien jaar oud was en welke kleding was toen hip? En hoe hebben zij en andere BN’ers uiteindelijk hun eigen stijl gevonden?

Datum: 13 december 2016
Auteur: Evangelische Omroep
Foto: Evangelische Omroep
Website: http://www.eo.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: