MENU
Ontdek wie jij bent als volgeling van Jezus

Ontdek wie jij bent als volgeling van Jezus

13 dec

‘Het verlangen groeide om dieper in de bijbel te duiken en om aan de slag te gaan met onderwerpen die altijd heel normaal waren in mijn leven. Ik vind het soms best lastig om onder woorden te brengen waarom ik precies geloof en wat nu écht belangrijk is.'

'Ik had heel sterk het gevoel dat er nog veel meer te ontdekken is in het karakter van God. Daar wilde ik me echt even op focussen en tijd voor apart zetten. Focus op waar het écht om gaat in het geloof en even buiten de comfortzone denken is verrijkend!’

Bij de opleiding Discipelschap in 80 Dagen ga je ontdekken wie jij bent als volgeling van Jezus. Je leert hoe je het christen-zijn in praktijk kunt brengen, hoe jij van betekenis kunt zijn in deze wereld en hoe je een missionaire levensstijl kunt ontwikkelen. Kortom: hoe jij hét verschil kunt gaan maken. Kernwoorden van deze opleiding zijn: coachend, missionair en doelgericht.

Tijdens de 12 weken onderwijs draai je mee met de jongeren in de Community van de Wittenberg. Na deze weken ben je klaar voor de praktijk. Er zijn verschillende manieren om het praktijkgedeelte in te vullen. De stage is een facultatief onderdeel van de opleiding. De volgende ronde D80 gaat van start op maandag 23 januari 2017. Op dinsdag 10 januari organiseert de Wittenberg een open avond voor alle opleidingen.

De Wittenberg biedt een Community (leefgemeenschap van jongeren) en diverse opleidingen. Bijbelse verdieping, persoonlijke vorming en professionele toerusting staan centraal op de Wittenberg. Wil je meer weten of ervaringsverhalen van studenten lezen, kijk dan op www.dewittenberg.nl.

Datum: 13 december 2016
Auteur: Hans Borghuis
Foto: De Wittenberg
Website: http://www.dewittenberg.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: