MENU
Family7 heeft onze steun nodig voor nieuwe huisvesting

Family7 heeft onze steun nodig voor nieuwe huisvesting

15 dec

Het afgelopen jaar hebben wij u een aantal keer gevraagd te helpen met de acties voor Oekraïne, Malawi en Bangladesh. Wij danken uw hartelijk voor uw steun. Deze maand staat ‘Family7 in actie’ in het teken van nieuwe huisvesting voor onze eigen zender. Dat is echt hard nodig.

Het huidige pand is erg oud, te klein en kent vele gebreken. Het dak met asbestplaten lekt op verschillende plekken waardoor er in de kantoren en tv-studio’s vele bakken staan om het regenwater op te vangen. Daarnaast is Family7 in de afgelopen jaren erg geroeid. Dit is een mooie ontwikkeling waarin we ons erg gezegend voelen. Inmiddels werken we met 30 medewerkers en vele vrijwilligers aan de zender, maar zijn er te weinig werkplekken beschikbaar.

Vanwege de slechte staat van het gehele pand is reparatie niet meer zinvol. Om ons werk te voortzetten moeten we verhuizen naar een nieuw pand. We willen nieuwe programma’s blijven maken die de mensen vertellen over de liefde van Jezus.

Niet alleen de verhuizing kost veel geld, maar vanwege de groei van de zender is het van belang om van één naar drie studio’s te gaan, die ingericht moeten worden. We schatten dat deze ingreep zeker 150.000 euro gaat kosten.

Met vrijmoedigheid vragen we u dan ook in dit jaar Family7 te helpen met een kerstgift. Zou u uw steentje bij willen dragen zodat we vanaf medio 2017 nog beter ons werk kunnen doen met het produceren van mooie programma’s? Eén baksteen kost tien euro. Zou u ook in uw gebeden aan ons willen denken? Als u al heeft gedoneerd willen wij u daar heel hartelijk voor bedanken!

Doneren kan via bankrekeningnummer NL47 RABO 0394022521 onder vermelding van ‘Bouw mee’ of via iDeal: http://www.family7.nl/decemberactie2016

Datum: 15 december 2016
Auteur: Family7
Foto: Family7
Website: http://www.family7.nl/decemberactie2016

Dit artikel delen:

Meer nieuws: