MENU
Hans van Baalen: Wij mogen niets nalaten wat een leven kan redden

Hans van Baalen: Wij mogen niets nalaten wat een leven kan redden

16 dec

Waarom liet Hans van Baalen een zekere Tweede Kamerplek van de VVD schieten? En wie noemde hem de minister van propaganda van Sadam Hoessein? Hans van Baalen is en was een veelbesproken man in de politiek. Jan van de Bosch spreekt met hem in het programma ’Thuis' over zijn turbulente carričre.

Als politicus heeft hij de ups en downs meegemaakt van het vak. Mede door zijn ervaringen heeft Hans het volgende levensmotto opgebouwd: het leven doorgeven, Hans zegt: “wij mogen niets nalaten wat een leven kan redden”, goed voor de aarde zorgen die God geschapen heeft en de vervolgde christenen helpen, want “wat zwak is verdient bescherming”, aldus Hans van Baalen.

Als liberaal houdt Hans de normen en waarden van de tien geboden in acht en vindt hij dat de tien geboden de basisregels zijn waar de mensen zich aan moeten houden. Ook als partijleider van de Europese liberalen blijft Nederland zijn thuis, waar zijn vrouw en kind nog steeds wonen.

Bekijk in het programma ’Thuis' een persoonlijk gesprek met de partijleider van de Europese liberalen, Hans van Baalen, maandag 19 december; 21:00 uur op Family7.
Family7 is te ontvangen via Ziggo kanaal 230, KPN/Telfort kanaal 334 e.v.a.

13-delige televisieserie ‘Thuis'
De gasten die Jan dit seizoen ontvangt zijn: Jan Corsius, Ans Markus, Henny Huisman, Franca Treur, Gor Khatikyan, Cees Dekker, Emile Ratelband, Don Ceder, Lilly Kok, Kees van der Staaij, Klaas Wilting, Hans van Baalen en Frederik de Groot

Thuis
Thuis is voor veel mensen gelukkig nog altijd de plek van rust en geborgenheid. De plaats waar het masker kan worden afgezet, mogen zijn wie je bent. Thuiskomen is dan ook veel meer dan de sleutel in het slot van de voordeur. Het is de ontdekkingsreis naar je ware identiteit, met alle ups en downs die erbij horen. Wie zijn ze? Wat hebben ze bereikt? Hoe zien ze de toekomst? Wat betekent thuis voor hen? En welke rol speelt het geloof in hun leven? In ‘Thuis' ontvangt Jan van den Bosch de gasten in zijn eigen huis in Alphen aan den Rijn, wat direct een informele en open sfeer creëert.
Family7.nl/Thuis

Jan van den Bosch
Jan van den Bosch is ondernemer en tv-presentator. Hij werkte ruim 25 jaar bij de EO en was initiatiefnemer van de EO Jongerendag. Hij is directeur van o.a. Beter-uit Reizen en presenteert de wekelijkse uitzendingen van Hour of Power op RTL5 en Family7.

Family7
Family7 is de christelijke televisiezender en te ontvangen in ca 4,5 miljoen huishoudens via o.a. de volgende kabel- en glasvezelproviders:
Ziggo: Kanaal 230; KPN & Telfort: Kanaal 334; Solcon: Kanaal 300; Caiway: Kanaal 49
Voor alle andere aanbieders en ons uitzendgebied kijk op: www.family7.nl/kabelexploitanten

Datum: 16 december 2016
Auteur: Alfred van der Heide
Foto: Family7
Website: http://www.family7.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: