MENU
Tienermoeders krijgen waardecheque van SGP

Tienermoeders krijgen waardecheque van SGP

20 dec

Vanmiddag overhandigde de SGP een waardecheque van 1275,- euro aan het Tienermoederfonds. Kees van der Staaij deed dit samen met de twee stagiaires die meewerkten aan de Lichtjesactie van de SGP op het Plein in Den Haag.

De Lichtjesactie van de SGP werd in november gehouden in de Week van het Leven. Er werden 30.000 kaarsjes aangestoken om stil te staan bij de 30.000 abortussen die jaarlijks in Nederland worden uitgevoerd.

Na afloop van die actie bleek er nog 1275,- euro over te zijn. Dat geld wordt nu door de SGP gegeven aan het Tienermoederfonds dat door de VBOK (Vereniging voor de Bescherming van het Ongeboren Kind) en de ChristenUnie in het leven is geroepen.

Kees van der Staaij: “We zijn ontzettend blij dat zó veel vrouwen zich hebben ingezet voor de Lichtjesactie. Het resultaat was geweldig! Er is zelfs zoveel geld opgehaald, dat we geld overhebben. Dat kan ik nergens beter aan besteden dan aan het fonds dat zich inspant voor tienermoeders die heel hard hulp nodig hebben. Ik hoop dat ook anderen dit voorbeeld zullen volgen.”

Datum: 20 december 2016
Auteur: SGP
Foto: SGP
Website: http://www.sgp.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: