MENU
Casting Crowns terug naar Nederland voor concert in Ahoy

Casting Crowns terug naar Nederland voor concert in Ahoy

21 dec

Wat 2017 ook in petto heeft; muzikaal staat al vast dat het een topjaar wordt, nu de populairste band in christelijke muziek naar Nederland komt! De Amerikaanse band Casting Crowns keert op 1 juni 2017 op veler verzoek terug naar ons land voor een avondvullend concert in Ahoy, Rotterdam.

Er staat geen maat op Casting Crowns. Sinds de groep, onder leiding van Mark Hall, zich aan het grote publiek presenteerde met liedjes als ‘Who Am I’ en ‘Voice of Truth’, breekt ze record na record. Mensen blijken zich massaal in het pop/rock en aanbiddingsrepertoire te vinden, dat altijd herkenbaar is over het persoonlijk geloof en inspirerend werkt. De muziek van Casting Crowns is met grote afstand de meest verkochte christelijke muziek ter wereld in de afgelopen tien jaar. Wat de groep echter zoveel sympathie oplevert, zijn niet de kale cijfers. Het is de missie van de bandleden, die zich volledig inzetten in hun lokale kerk voor de jeugd en slechts bij hoge uitzondering langdurig op reis zijn. Het concert in Nederland is daarom des te meer uniek en een niet te missen kans!

Tot nu toe gaf Casting Crowns slechts één optreden in Nederland; als onderdeel van de EO Jongerendag. Nu komt de groep voor haar eerste avondvullende optreden terug. De avond met Casting Crowns staat in het teken van de nieuwe cd ‘The Very Next Thing’, maar ook repertoire van eerdere albums komt aan bod, waaronder de recente worship cd ‘A Live Worship Experience’ en de albums ‘Thrive’ en ‘Come To The Well’. Een voorprogramma zal later bekend gemaakt worden.

De belangstelling voor dit concert belooft groot te zijn, gelet op de enorme populariteit van de liedjes. Casting Crowns spreekt bovendien een breed publiek aan. De kaartverkoop start daarom in ieder geval met een ‘super early bird’ kaartprijs van € 25 (ex. reserveringskosten).

Datum: 21 december 2016
Auteur: Leon van Steensel
Foto: Casting Crowns
Website: http://www.events4christ.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: