MENU
Concert Casting Crowns naar grotere Ahoy Arena wegens run op kaarten

Concert Casting Crowns naar grotere Ahoy Arena wegens run op kaarten

29 dec

Sinds bekend werd dat Casting Crowns, de populairste christelijke band ter wereld, op 1 juni 2017 in Nederland op zal treden, loopt de kaartverkoop storm. In mum van tijd was het concert uitverkocht, waardoor inmiddels besloten is te verhuizen naar de grotere lokatie van de Ahoy Arena; vroeger bekend als het Sportpaleis Ahoy. Hierdoor zijn nieuwe kaarten beschikbaar gekomen.

Organisator Events4Christ besloot naar de Ahoy Arena te verhuizen zodra duidelijk werd, dat duizenden fans geen kaart zouden kunnen bemachtigen wegens beperkte ruimte. Wie een ticket voor het concert bestelt, kan tegelijk recente albums van Casting Crowns en de nieuwste cd, ‘The Very Next Thing’, met korting bestellen via www.events4christ.nl.

Het succes van de ticketverkoop overtreft alle verwachtingen en laat zien dat Nederland lang naar dit avondvullende concert heeft toegeleefd. Sinds haar debuut in 2003 verrast Casting Crowns met pakkende liedjes die zowel eerlijk persoonlijk als breed inspirerend zijn, zoals ‘Who Am I’ en ‘Voice of Truth’. De avond van 1 juni 2017 zal in het teken staan van het nieuwe album ‘The Very Next Thing’. Daarnaast komt muziek van eerdere cds aan bod, waaronder ‘Thrive’, ‘Come To The Well’ en het recente ‘A Live Worship Experience’. Binnenkort wordt bovendien een voorprogramma bekend gemaakt.

Organisator Events4Christ raadt geïnteresseerden af om tickets te bestellen via zogeheten ‘doorverkopers’ zoals TopTicketShop. Via deze kanalen worden weliswaar reserveringen (vaak tegen woekerprijzen) verzameld, maar is de uiteindelijke beschikbaarheid van tickets niet gegarandeerd. Wegens de niet-aflatende belangstelling is de verwachting dat ook de nieuwe zaal spoedig uitverkocht zal zijn.

Kaarten zijn verkrijgbaar via www.events4christ.nl of via telefoon: 0297-237172.

Datum: 29 december 2016
Auteur: Leon van Steensel
Foto: Casting Crowns
Website: http://www.events4christ.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: