MENU
Pieter-Jan Rodenburg en Anique van der Vegte naar mini Teenstreet

Pieter-Jan Rodenburg en Anique van der Vegte naar mini Teenstreet

17 jan

Vorig jaar was het de eerste keer: Mini TeenStreet in Nederland. Wegens het grote succes volgt in het voorjaar de tweede editie van dit populaire tienerevenement. En... de sprekers zijn bekend! Pieter Jan Rodenburg en Anique van der Vegte zullen met de tieners nadenken over het thema 'Live Life'.

Pieter Jan is jarenlang als tiener en als coach naar TeenStreet geweest en werkt als journalist voor EO Visie en Anique komt dagelijks met tieners in gesprek als docent godsdienst en als decaan op een middelbare school. Meer weten over Pieter-Jan en Anique? Hieronder stellen ze zich voor!

Pieter-Jan Rodenburg
Pieter Jan Rodenburg"Samen met Anique mag ik Pieter-Jan Rodenburg dit jaar spreken op Mini-TeenStreet, en daar heb ik erg veel zin in. In mijn leven is TeenStreet ontzettend belangrijk geweest. Als tiener ontdekte ik er dat God heel dichtbij wil komen; een ontdekking die mijn leven nu nog betekenis geeft. Na mijn tienertijd mocht ik als coach en M&M-er jaren lang samen met andere gasten opnieuw die ontdekking doen. Dat deed ik ook als jongerenwerker in de kerk.

In het dagelijks leven schrijf ik als journalist voor Visie, het blad van de EO, en werk ik twee dagen per week voor Taste!, een Delftse woongemeenschap waar we in onze wijk iets van Jezus willen laten zien. Daar ben ik mede verantwoordelijk voor onze bijeenkomsten. Mijn liefde voor Jezus, taal en mensen kan ik met deze twee banen mooi combineren. Ik vind het heerlijk om samen met een groep mensen op ontdekkingstocht te gaan naar God. Het verrast me telkens weer waar je dan terecht komt. En ik houd van mijn vrouw Iris en mijn twee dochtertjes. Je kunt me 's nachts wakker maken voor een goed gesprek, mooie muziek of een stevige film. Tot ziens op Mini-TS!"

Anique van der Vegte
Anique van der Vegte"Mijn naam is Anique van der Vegte en ik ben 27 jaar oud. Ik ben bijna elke dag met tieners in gesprek over wie ze zijn, waar ze voor staan, wat hun talenten en kwaliteiten zijn en wat hun levensovertuiging is. Dit doe ik als docent godsdienst en als decaan op een middelbare school. Ik mag dit jaar, samen met Pieter Jan spreken tijdens Mini-TeenStreet in Nederland en dat vind ik heel erg leuk. Ik ben al een paar jaar betrokken bij TeenStreet. Eerst als spreker tijdens de workshops en Seminars op de grote conferentie in de zomer, daarna als coach bij Mini-TS vorig jaar en vanaf afgelopen september officieel als lid van het team wat het programma van de grote conferentie in de zomer maakt.

Mijn ervaring met TS is dat heel tof is om met tieners bij elkaar te zijn, lol te maken, leuke dingen te doen en boven alles na te denken over God. En dan niet alleen over wie Hij is, of hoe Hij in relatie wil staan met jou, maar ook over wie jij bent en wie jij mag zijn in Zijn plan. Ik hoop je dan ook tijdens dit weekend te ontmoeten, plezier met elkaar te maken en met jou mee te denken in misschien wel de grootste zoektocht van het leven."

Datum: 17 januari 2017
Auteur: Operatie Mobilisatie
Foto: Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.operatiemobilisatie.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: