MENU
Christelijke programmapunten van politieke partijen

Christelijke programmapunten van politieke partijen

31 jan

“Al zo’n 10-15 jaar is ‘meer blauw op straat’ een belangrijk thema. Elke partij heeft het in hun partijprogramma opgenomen. Maar uiteindelijk blijkt altijd dat er minder blauw op straat komt”, aldus Cor Verkade. En volgens Arie Vermeij mag de overheid meer van onze persoonlijke communicatie gebruik maken op zoek naar terreur en zware criminele bedreigingen.

"Is de wereld daadwerkelijk onveiliger geworden?” Dat is de hoofdvraag van de eerste aflevering van Verkiezingen op 7 op dinsdag 31 januari om 21.00 uur met Hilde Palland (nr. 22 van het CDA), oud NAVO-generaal Arie Vermeij en Anton Verschoor, voorzitter van Stichting Guardian Angels.

Verkiezingen op 7
Family7 start op dinsdag 31 januari met het programma “Verkiezingen op 7”. In deze serie spreekt Riekelt Pasterkamp met ervaringsdeskundigen thema’s door die voor de christen-stemmer van belang zijn voor de verkiezingen van 15 maart. In deze serie zullen de standpunten van verschillende kanten worden belicht, niet alleen aan tafel bij Riekelt, maar ook politicoloog Cor Verkade bespreekt de (anti)christelijke standpunten van onder andere D66, VVD, PvdA, PVV, SP, GroenLinks en de kleinere politieke partijen.

Gasten en thema’s
Onder andere Kees van der Staaij (lijsttrekker SGP), Lucas Hartong (oud Europarlementariër voor de PVV), oud NAVO-generaal Arie Vermeij zullen de aan bod komende thema’s met u doornemen. De thema’s zijn in willekeurige volgorde: wereld, leven, veiligheid en terreur, vluchtelingen, onderwijs, schepping en duurzaamheid.

Verkiezingen op 7 is wekelijks te zien op de dinsdagavond om 21.00 uur bij Family7.

Datum: 31 januari 2017
Auteur: Family7
Foto: Family7
Website: http://www.family7.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: