MENU
Registratie Pinksterconferentie Stichting Opwekking van start

Registratie Pinksterconferentie Stichting Opwekking van start

01 feb

Vandaag ging de registratie voor de Pinksterconferentie van Stichting Opwekking open. Van 2 tot en met 5 juni 2017 organiseert Stichting Opwekking voor de 47ste keer de jaarlijkse Pinksterconferentie op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen.

In de loop der tijd is deze gezinsconferentie uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats waar christenen uit verschillende kerken en gemeenten met elkaar het pinksterfeest vieren. Tijdens het weekend komen duizenden mensen kamperen op het terrein en nog eens tienduizenden bezoeken de conferentie als daggast. Vanaf 1 februari is de registratie voor kampeerders geopend.

Enthousiaste bezoekers staan al in de startblokken om zich te verzekeren van een kampeerplaats op het conferentieterrein. Ruben Flach, directeur: ‘We kregen de laatste weken regelmatig telefoontjes van mensen die al plannen aan het maken zijn om deze vier dagen met ons mee te vieren. Sommigen blijven tot laat op, zodat ze zich als eerste kunnen aanmelden, exact op 0:00 uur! We verwachten dat de aanmeldingen de eerste dagen zullen binnenstromen.’ Kampeerders dienen zich van tevoren op te geven, daggasten zijn zonder aanmelding vooraf welkom. Naast aanmelden voor het kamperen kunnen mensen zich ook direct opgeven als medewerker.

Programma
Het thema van de Pinksterconferentie 2017 is ‘Gods Geest geeft LEV’. Rondom dit thema is een breed programma-aanbod voor alle leeftijden samengesteld: voor volwassenen, jongeren, tieners en kinderen. Ook voor mensen met een verstandelijke beperking is een speciaal programma ontwikkeld.
De sing-in in de openlucht op zondagmiddag is voor velen een hoogtepunt van het weekend; een feest van ontmoeting en lofprijzing met zang en muziek voor het hele gezin. Uiteraard wordt er tijdens de conferentie ook aandacht besteed aan het zingen van de nieuwe Opwekkingsliederen die ieder jaar met Pinksteren uitkomen. De programma’s zijn gratis toegankelijk. Er wordt een collecte gehouden om de kosten te dekken.

Locatie en tijd
De conferentie vindt plaats op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. De eerste samenkomst begint op vrijdagavond 2 juni en de conferentie wordt op maandagmiddag afgesloten met een aanbiddingsconcert.

Meer informatie met betrekking tot kamperen en de Pinksterconferentie is beschikbaar op www.opwekking.nl/2017 Antwoorden op vragen over de veiligheid bij het inschrijven staan op de website bij veelgestelde vragen.
Promotiemateriaal - poster, flyer, een afbeelding voor de beamer, banner voor de website en tekst voor in het kerk- of gemeenteblad - kan worden gedownload vanaf de website, of worden aangevraagd via info@opwekking.nl of (088) 352 67 01.

Datum: 1 februari 2017
Auteur: Opwekking
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.opwekking.nl/2017

Dit artikel delen:

Meer nieuws: