MENU
Trainingsdag Gave: Grenzeloos ontmoeten

Trainingsdag Gave: Grenzeloos ontmoeten

04 feb

Gave organiseert op zaterdag 18 maart in Kampen de trainingsdag ‘Grenzeloos ontmoeten’ Voor iedere christen die asielzoekers een hartelijk welkom wil geven is er een aansprekend programma.

De trainingsdag is voor iedereen die contact heeft met vluchtelingen, of interesse heeft om hiermee te starten. De dag biedt inspiratie, toerusting en ontmoeting. Het programma is geschikt voor vrijwilligers die contact hebben met vluchtelingen in het asielzoekerscentrum of een reguliere woning in de wijk. 

Gor Khatchikyan, houdt een inspirerende toespraak. Gor komt uit Armenië en is in 1999 naar Nederland gevlucht. Nu is Gor een veelgevraagd spreker en auteur van het boek "Gelukzoeker". Verder zijn er drie seminar-rondes, met keuze uit o.a. ‘taalondersteuning aan vluchtelingen’, ‘deel Gods liefde met moslims’ en ‘de cultuur van de ander’. In de pauze is er een informatiemarkt en zijn er mogelijkheden voor ontmoeting met andere bezoekers. Gave zorgt voor een lunch.

Vorig jaar is het aantal vluchtelingen dat naar ons land komt hard gestegen. Veel nieuwe asielzoekerscentra zijn open gegaan. Er is soms angst en onrust, maar er zijn ook veel christenen die gastvrij willen zijn en omzien naar de vluchteling. Gave wil deze christenen toerusten om ervoor te zorgen dat de vluchteling zich gezien en geliefd weet.

Locatie: Hoornbeeck College, Willem Hendrik Zwartallee 1, 8265 TZ Kampen
Tijd: 9.30 uur inloop, 10.00 uur opening, 16.00 uur afsluiting
Kostenbijdrage: 10 euro, Gave zorgt voor de lunch
Aanmelding: www.gave.nl/trainingsdag

Datum: 4 februari 2017
Auteur: Gave
Foto: Gave
Website: http://www.gave.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: