MENU
Solidariteitsbijeenkomst voor Israel in Amsterdam

Solidariteitsbijeenkomst voor Israel in Amsterdam

07 feb

Op donderdag 16 februari organiseert de SGP een solidariteitsbijeenkomst voor IsraŽl. De bijeenkomst vindt plaats in de Noorderkerk (Noordermarkt 48; Amsterdam). Sprekers zijn o.a. Kees van der Staaij, vertegenwoordigers van de IsraŽlische ambassade en de Joodse gemeenschap in Nederland. Bezoek deze solidariteitsbijeenkomst en laat zien dat ook u IsraŽl en het Joodse volk steunt.

IsraŽl staat helaas te vaak alleen. Steun voor IsraŽl is daarom hard nodig. Juist nu. Dat IsraŽl weinig tot geen steun krijgt, blijkt alleen al uit de etikettering en boycots van IsraŽlische producten. De SGP plaatst daar graag een positief geluid tegenover. Zij zet een aantal IsraŽlische producten in het zonnetje. Iedereen is van harte welkom om de IsraŽlmarkt en- veiling te bezoeken. Deze wordt in samenwerking met Christenen voor IsraŽl georganiseerd. U kunt genieten van de proeverij met heerlijke IsraŽlische wijnen en delicatessen. Er zijn workshops te volgen over ďIsraŽlische wijnenĒ en over ďHoe maak ik IsraŽlische gerechten klaar?Ē

Ook zal er een veiling gehouden worden. O.a. IsraŽlische producten, zoals verzorgingspakketten, wijnen en een reis naar IsraŽl zullen geveild worden. Een van de SGP-Kamerleden is de veilingmeester. Biedt u mee? De volledige opbrengst van de veiling gaat naar Aleh. Aleh is een stichting voor gehandicaptenzorg in IsraŽl. O.a. het CIDI en stichting Aleh zullen met een informatietafel aanwezig zijn. De IsraŽlmarkt en Ėveiling vindt plaats op vrijdag 10 maart 2017 (vanaf 19.00 uur) in zalencentrum De Schakel; Oranjelaan 10 te Nijkerk.

Datum: 7 februari 2017
Auteur: SGP
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.sgp.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: