MENU
Trinity op tour met Elly en Rikkert

Trinity op tour met Elly en Rikkert

09 feb

Na samenwerkingen met o.a. TimZingt en Neema Ntalel gaat Trinity in mei op pad in een nieuwe samenwerking met Elly & Rikkert! Trinity en Elly & Rikkert hebben de handen ineen geslagen voor een reeks familieconcerten.

Bert legt uit: “Al geruime tijd krijgen we de vraag wanneer we nu eindelijk eens concerten voor kinderen of families gaan geven. Toen we in maart 2016 bij hen langsgingen voor een gezellige ontmoeting vielen alle stukjes gelijk op hun plaats. De muzikale klik was er onmiddellijk en toen we in gesprek raakten over een gezamenlijk tour kwamen we al snel uit bij familieconcerten.” Voor Trinity is het een bijzondere gewaarwording om met dezelfde mensen op te treden die hun jeugd zo muzikaal gekleurd hebben.
Johan: “Toen we de eerste keer samen muziek maakten speelden we 'Ruilen met Miguel’, een nummer dat extra veel lading voor ons heeft door onze jeugd in Peru. Terwijl we speelden keek ik om me heen en ik moest mezelf bijna in mijn arm knijpen. Zit ik nu echt dit nummer te spelen samen met Elly & Rikkert in hun woonkamer?!?”

De concerten zullen een mix worden van de nummers van zowel Trinity als Elly & Rikkert. Er zal volop kunnen worden meegezongen en gedanst. Speciaal voor deze tour schreven ze samen een nieuw nummer; ‘Wereldvreemd’. Dit nummer is via Spotify, iTunes en Youtube te vinden. Niek: “Na de zomer zaten we als Trinity op een oefendag te denken hoe het zou klinken als samen een nummer schreven en toen begonnen we maar gewoon. ‘Wereldvreemd’ is het resultaat, we hebben alles zelf opgenomen en gemixt en we zijn er behoorlijk trots op!”

Hoe is het voor Elly & Rikkert om op stap te gaan met 4 van die jonge vaders? ‘Voor ons zijn die ‘jonge vaders’ gewoon jonge jongens, met een grenzeloos enthousiasme en een muzikaliteit waar wij niet aan kunnen tippen, al vullen we elkaar tekstueel perfect aan. We vinden het dan ook een eer om tijdelijk hun ‘opa en oma’ te mogen zijn in deze tour. En niet alleen van hun, maar van alle kinderen die komen, jong en oud. Dit wordt genieten!'

De Wereldvreemd-tour begint op 1 mei in Gent en komt verder langs Houten, Ridderkerk, Nijkerk, Ede, Goes, Zoetermeer, Zwolle en Groningen. De belangstelling is erg groot, de eerste show in Ridderkerk is al uitverkocht!

Datum: 9 februari 2017
Auteur: Trinity
Foto: Trinity
Website: http://www.truetickets.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: