MENU
Mensen met ongezonde leefstijl verplicht naar atletiek

Mensen met ongezonde leefstijl verplicht naar atletiek

10 feb

'Mensen die heel bewust een ongezonde leefstijl hanteren, misschien moeten we die verplicht naar de atletiekvereniging sturen', aldus Johan van der Ham, voorzitter van NPV-zorg. Hoe leven wij ons leven lijkt één van de grote thema’s te worden voor de politieke partijen. Hoe gaan wij om met de zorg en hoe zorgen wij voor onszelf?

"Ze bekennen geen kleur door de motie over vermindering van abortussen niet te steunen", aldus Kees van der Staaij over het CDA. In hoeverre mag je zelf bepalen over het lot van een leven of moet dat worden vastgesteld door de overheid? Deze week in 'Verkiezingen op 7' het veelbesproken thema: 'het leven'. Aan tafel zitten Kees van der Staaij, lijsttrekker van de SGP en Johan van der Ham, voorzitter van NPV-zorg. Dinsdag 7 februari om 21.00 uur bij Family7.

Verkiezingen op 7
In deze serie spreekt Riekelt Pasterkamp met ervaringsdeskundigen thema’s door die voor de stemmer van belang zijn voor de verkiezingen. De standpunten worden van verschillende kanten belicht, dit gebeurt aan tafel bij Riekelt, maar ook politicoloog Cor Verkade bespreekt de standpunten van de politieke partijen.

Gasten en thema’s
Onder andere Kees van der Staaij (lijsttrekker SGP), Lucas Hartong (oud-Europarlementariër voor de PVV), oud NAVO-generaal Arie Vermeij zullen de aan bod komende thema’s met u doornemen. De thema’s zijn in willekeurige volgorde: wereld, leven, veiligheid en terreur, vluchtelingen, onderwijs, schepping en duurzaamheid.

Verkiezingen op 7 is wekelijks te zien op dinsdagavond om 21.00 uur bij Family7.

Family7
Family7 is de christelijke televisiezender en te ontvangen in ca 4,5 miljoen huishoudens via o.a. de volgende kabel- en glasvezelproviders:
Ziggo: Kanaal 230; KPN & Telfort: Kanaal 334; Solcon: Kanaal 300; Caiway: Kanaal 49
Voor alle andere aanbieders en ons uitzendgebied kijk op: www.family7.nl/kabelexploitanten

Datum: 10 februari 2017
Auteur: Family7
Foto: Arend Jan Westerik
Website: http://www.family7.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: