MENU
GZB-dag in de gloednieuwe Midden Nederland Hallen in Barneveld

GZB-dag in de gloednieuwe Midden Nederland Hallen in Barneveld

19 feb

Op zaterdag 11 maart vindt in de gloednieuwe Midden Nederland Hallen in Barneveld de jaarlijkse GZB-dag plaats. Het thema is ‘Het Evangelie voor iedereen’.

Diverse buitenlandse sprekers en zendingswerkers vertellen over welke plaats het Evangelie in hun leven en werk inneemt. Esat Kica uit Kosovo vertelt hoe God zijn leven tijdens de Balkanoorlog radicaal veranderde. Een echtpaar uit Oezbekistan legt uit hoe het is om in het geheim te moeten geloven. Zendingswerker Jorine van Dijk uit Noordoost-Duitsland vertelt hoe je het Evangelie brengt op een plek waar bijna niemand God meer kent.

Oud-zendingswerker Elizabeth de Goeijen blikt terug op haar tijd in Indonesië en vertelt hoe de Torajakerk het Evangelie handen en voeten geeft. De dag wordt geopend door ds. Paul Visser (foto) uit Amsterdam.

De hele dag door zijn er vernieuwde kinder- en tienerprogramma’s. ’s Middags is er een voorstelling van poppenspeler Timo van den Heuvel. Ook is er kinderopvang. Tijdens de pauze zijn er keuzeprogramma’s. De samenzang wordt begeleid door Martin Zonnenberg en Jaap Kramer.

De GZB-dag wordt gehouden in de Midden Nederland Hallen in Barneveld en duurt van 9.45 uur tot 15.45 uur.

Datum: 19 februari 2017
Auteur: Wim Dekker GZB
Foto: GZB
Website: http://www.gzb.nl/gzb-dag

Dit artikel delen:

Meer nieuws: