MENU
Zing mee tijdens de opnames van de nieuwe Opwekkings-cd

Zing mee tijdens de opnames van de nieuwe Opwekkings-cd

27 feb

Eén van de nieuwe Opwekkingsliederen die met Pinksteren uitkomt, is het lied ‘Vol ontzag’ van Christian Verwoerd. Een prachtig nieuw Opwekkingslied over de grootheid van God, en een mooie aanvulling op onze bundel. Luister vast naar de originele uitvoering. Het is een van de vijf liederen van eigen bodem die dit jaar op de cd verschijnen.

Ook het veel gezongen lied ‘Good, good Father’ is straks op de nieuwe cd te beluisteren. De cd wordt in het weekend van 24 t/m 26 maart opgenomen tijdens het Zangfestijn en jij kunt daarbij zijn! Als je van zingen houdt mag je dit weekend op conferentiecentrum De Kroeze Danne in Delden niet missen. Geef je vandaag nog op via www.opwekking.nl/zangfestijn Daar vind je ook meer informatie over programma en praktische zaken.

Voordelig naar de Pinksterconferentie
Op 1 februari ging de registratie voor de Pinksterconferentie van start. Fantastisch hoeveel enthousiaste mensen zich al hebben aangemeld. We zijn blij dat ook de opgaven voor medewerkers binnenlopen, want er is heel wat hulp nodig om de conferentie soepel laten verlopen: zo’n 2.500 vrijwilligers! Er zijn voor uiteenlopende taken medewerkers nodig die hun talenten willen inzetten – parttime of fulltime. Als fulltime medewerker krijg je een aantrekkelijke korting. Als jij je steentje wilt bijdragen, vind je hier een overzicht van alle vacatures. Werk je niet mee, maar wil je wel voordelig kamperen? Geef je dan op vóór 1 april en profiteer van het voordelige vroegboektarief!

Datum: 27 februari 2017
Auteur: Opwekking
Foto: © TOFF-fotografie.nl Tobias Huizing
Website: http://www.opwekking.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: