MENU
Zending over Grenzen Oekraine komt in actie voor oorlogsslachtoffers

Zending over Grenzen Oekraine komt in actie voor oorlogsslachtoffers

28 feb

ALMERE/AVDIYIVKA - Onze medemens in Oost-Oekra´ne heeft dringend hulp nodig. De stad Avdiyivka is zwaar verwoest door de gevechten en de kwetsbaren en armen in het oorlogsgebied lijden meer dan ooit. Daarom wil ons team in Oekra´ne acuut tien ton noodmateriaal naar Oost-Oekra´ne sturen, zodat de beschadigde daken in Avdiyivka gerepareerd kunnen worden.

Volgens de laatste statistieken van het Buitenlandse Ministerie van Oekra´ne zijn in de gevechten van de afgelopen tijd tweehonderd huizen beschadigd, twintig mensen omgekomen en tientallen mensen gewond geraakt. Hoewel er momenteel een klein staakt-het-vuren is, heerst er nog steeds spanning in Avdiyivka. Hulptroepen doen hun best om de schade te herstellen, maar de uitdaging is enorm omdat de Oekra´ense economie gebroken is en elk gebied van hun samenleving lijdt.

We zijn jullie niet vergeten!
In Oost-Oekra´ne klinken valse geluiden dat de rest van Oekra´ne niet om de mensen in het oosten geeft. Ons Oekra´ense team wil door het inzamelen van noodmateriaal en christelijke liefde laten zien dat we onze broeders en zusters in Oost-Oekra´ne niet vergeten zijn en veel om hen geven.

Datum: 28 februari 2017
Auteur: Zending over Grenzen
Foto: Zending over Grenzen
Website: http://www.zendingovergrenzen.nl/

Dit artikel delen:

Meer nieuws: