MENU
Graceland Festival op de Paasheuvel in Vierhouten

Graceland Festival op de Paasheuvel in Vierhouten

09 maa

Op 18, 19 en 20 augustus vindt de derde editie van Graceland Festival plaats op de Paasheuvel in Vierhouten. Graceland Festival is voor: De idealist en de realist, de criticus en de positivist, de kerkganger, de kerkloze en de kerkplanter.

Op Graceland Festival vind je prikkelende praters, intieme muzieksets, meditatie, kleine kunst en natuurlijk goed eten en drinken. Laat het festival je inspireren tot een liefdevol samenkomen van diversiteit.

Het prachtige glooiende terrein de Paasheuvel in Vierhouten wordt omgetoverd tot vrijplaats voor mensen die behoefte hebben aan ontmoeting, verdieping en ontspanning.
Het Christendom zien we als inspiratiebron voor creativiteit en de manier van omgaan met de wereld. De ontmoeting - ongeacht levensvisie, levenservaring en religie - is waardevol. Het programma is gebaseerd op drie levensvragen: Hoe ga je om met jezelf? Hoe verhoudt jij je tot de samenleving? En welke rol speelt geloof in jouw leven?

Het programma met muzikanten, kunstenaars, sprekers, schrijvers en workshops laat zich kenmerken als intiem, verrassend, verdiepend en ontspannend. De eerste namen die we bekend maken zijn: Jonas David (DU), Rogier Pelgrim, Wereldhuis Fusion Band, Katie&SAUL, Just van Es, De Kerklozen en Katie Vlaardingerbroek.

Hoe meer zielen hoe meer vreugd! Wie in de maand maart een ticket besteld, mag gratis iemand meenemen die nog nooit naar Graceland Festival is geweest. Dit geldt voor de volwassen- en jongerentickets. Wees er snel bij, want op is op. De kaartverkoop start vrijdag 10 maart.

Datum: 9 maart 2017
Auteur: Richard Aeilkema
Foto: TOFF-fotografie.nl Tobias Huizing
Website: http://www.gracelandfestival.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: