MENU
Stevige discussie bij verkiezingsdebat op Family7

Stevige discussie bij verkiezingsdebat op Family7

14 maa

Het debat tussen Kees van der Staaij (SGP), Mona Keijzer (CDA) en Gertjan Segers (ChristenUnie) in het Family7-programma Verkiezingen op 7 mondt dinsdagavond uit in een felle discussie. Keijzer verwijt Segers te vaak mee te stemmen met de linkse partijen, waardoor het asielbeleid uit balans is geraakt.

Segers op zijn beurt beschuldigt het CDA van het aftakelen van ontwikkelingshulp waardoor de vluchtelingencrisis zich kon ontwikkelen tot de ramp die het nu is.

In Verkiezingen op 7 gaan de kopstukken van de drie christelijke partijen dit keer eens niet het gesprek aan over de vele overeenkomsten, maar proberen ze juist duidelijk te maken wat de verschillen zijn. De discussies gaan met name over vluchtelingen, duurzaamheid en veiligheid.

Naast de felle discussies, zijn er ook veel luchtige en leuke momenten te zien. De politici komen voor moeilijke keuzedilemma’s te staan, houden een monoloog en beantwoorden vragen van de kijkers. Zo zijn kijkers benieuwd wat Kees van der Staaij mee zou nemen naar een onbewoond eiland, of Mona Keijzer kiest voor Nick of Simon en wie Gertjan Segers het best kan overtuigen: een politicus of zijn vrouw. Je ziet het dinsdag 14 maart om 21.00 uur bij Verkiezingen op 7.

Family7
Family7 is de christelijke televisiezender en te ontvangen in ca 4,5 miljoen huishoudens via o.a. de volgende kabel- en glasvezelproviders:
Ziggo: Kanaal 230; KPN & Telfort: Kanaal 334; Solcon: Kanaal 300; Caiway: Kanaal 49
Voor alle andere aanbieders en ons uitzendgebied kijk op: www.family7.nl/kabelexploitante

Datum: 14 maart 2017
Auteur: Family7
Foto: Family7
Website: http://www.family7.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: