MENU
Bussen met Bijbelteksten in Londen

Bussen met Bijbelteksten in Londen

10 apr

Vanaf maandag rijden in Londen twee weken lang 75 bussen rond met Bijbelcitaten van de Heere Jezus. Deze evangelisatiecampagne ‘Quote Jesus’ wil de mensen in de stad hoop bieden met het oog op Pasen. De bussen zijn beplakt met teksten als ‘Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven’, ‘In het huis van Mijn Vader zijn veel woningen’ en ‘Zie, Ik kom spoedig’.

Howard Conder, de oprichter van christelijke tv-zender Relevation TV, zegt over deze campagne, die hij bedacht: ‘Na de recente aanslag op de Westminsterbrug in Londen willen we de mensen hoop bieden en geloof voor een betere toekomst. Vroeger was het bijna normaal om naar de kerk te gaan, maar hoeveel mensen kennen vandaag nog de woorden van de Heere Jezus: ‘Wees niet bezorgd over de dag van morgen, want de dag van morgen zal voor zichzelf zorgen’ en: ‘Kom naar Mij toe, allen die vermoeid en belast bent en Ik zal u rust geven.’ Hij voegt eraan toe: ‘De Bijbel is een boek van hoop en vandaag kennen zo weinig mensen deze hoop.’

De organisatoren van deze campagne overwegen om ook elders in Engeland en zelfs wereldwijd soortgelijke acties te gaan houden.

Dirk van Genderen

Dirk van Genderen is columnist, publicist en spreker. Eerder was hij eindredacteur van Visie, het programmablad van de EO. Elke week schrijft hij een nieuwsbrief die ook op z'n site wordt gepubliceerd en elke maand schrijf hij een commentaar in Het Zoeklicht. Bezoek zijn website via de link onderaan dit item.

Datum: 10 april 2017
Auteur: Dirk van Genderen
Foto: Quote Jesus
Website: http://www.quotejesus.com

Dit artikel delen:

Meer nieuws: