MENU
Sir5 bij feestelijke presentatie van de Mannenbijbel

Sir5 bij feestelijke presentatie van de Mannenbijbel

13 apr

Op DV 19 april 2017 vindt de feestelijke presentatie van de Mannenbijbel plaats in Garage Royal, op een unieke buitenlocatie midden op de Veluwe (gelegen op het voormalige defensieterrein Kamp Koningsweg Noord). Met een afwisselend programma van lezingen, interviews, uitreiking eerste exemplaren en muziek.

De avond begint om 20.00 uur. Tijdens de avond zal inleiding over het project Mannenbijbel worden verzorgd voor ds. Wim Markus (hoofdredacteur), en zal Ruben Flach (directeur Opwekking) kort spreken over bijbelgebruik. Piet Vergunst (alg. secretaris Gereformeerde Bond binnen PKN) zal ingaan op het praktisch functioneren van de Mannenbijbel in het leven van alledag en in verenigingsverband.

De eerste exemplaren zullen worden uitgereikt door Klaas van der Kamp (Bijbeluitgever bij Royal Jongbloed) aan vertegenwoordigers van diverse mannenverenigingen: aan ds. J.H. Lammers (Hervormde Mannenbond), ds. J.C. den Toom (Hersteld Hervormde Mannenbond), dhr. A. Kok (Chr. Gereformeerde Mannenbond), Eugène Poppe (De Vierde Musketier) en ds. P. van der Kraan (Contactorgaan Gereformeerde Gezindte). Na de uitreiking eerste exemplaren zal Eugène Poppe ingaan op mannen in de Bijbel en hoe zij een voorbeeld kunnen zijn voor mannen anno 2017.

De muzikale omlijsting van de avond is in handen van Sir5, een groep van vijf zingende mannen met een missie: “We willen graag door ons zingen bereiken dat de toehoorders hun harten wijd open zetten voor de onvoorwaardelijke Liefde van God en het verlangen krijgen dit te delen met anderen die deze liefde nog niet kennen.”

Na afloop van het programma (ca. 21.30 uur) is er gelegenheid om de Mannenbijbel aan te schaffen en elkaar te ontmoeten, onder het genot van een hapje en een drankje.

Entree is GRATIS. Aanmelden kan via de link naar de website hieronder.

Datum: 13 april 2017
Auteur: Royal Jongbloed
Foto: © TOFF-fotografie.nl Tobias Huizing
Website: http://www.demannenbijbel.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: