MENU
Feest met het hele gezin tijdens het EO-Gezinsevent

Feest met het hele gezin tijdens het EO-Gezinsevent

02 mei

Op zaterdag 24 juni vindt het Gezinsevent van de Evangelische Omroep plaats met als thema: FEEST! De EO bestaat 50 jaar en dat vieren we met activiteiten voor het hele gezin! Het wordt een zomerse zaterdag in en bij het EO-gebouw in Hilversum.

Vijf bekende EO-kinderprogramma’s geven een workshop. Samen met Anne-Mar (foto) worden de kinderen aan het knippen gezet in de Hip voor Nop-workshop. Rachel houdt een Checkpoint J/M TEST. Wie werken er beter samen: de jongens of de meisjes? In de Topdoks Experience ervaar je hoe bijzonder het menselijk lichaam in elkaar zit met de maffe lichaamstrucjes van dokter Elbert. Bij Kimberley kunnen de kleuters luisteren naar Verhalen uit de Schatkist en voor alle natuurvragen is Boswachter Otto te vinden bij de Koek&Ei Kinderboerderij.

Oude bekenden
Buiten op het grasveld naast het EO-gebouw kan het hele gezin genieten van een muzikale reis met de vrolijke worldbeatband Trinity en folkduo Elly & Rikkert. Oud-presentatoren Ben Ketting en Wim de Knijff kunnen niet ontbreken op dit jubileumfeest. In de tv-studio’s geven zij een workshop nostalgisch tv-maken. Ben Ketting: “Het event belooft een bijzondere dag voor het hele gezin te worden! Samen met Wim duik ik weer de studio in. We geven een workshop waar ouders samen met hun kind in een speed-tempo een eigen tv-programma maken. Dat is toch gaaf?!”

Kom binnen
De Evangelische Omroep bestaat dit jaar 50 jaar! Voor haar leden viert de EO dit met het Jubileumfestival in het weekend van 22 t/m 24 juni. Tijdens het Gezinsevent op zaterdag 24 juni bent u hartelijk welkom in het EO-gebouw. Loop een rondje op de begane grond en bekijk de mooiste momenten van 50 jaar EO-kinderprogramma's.

Bestel tickets
Het Gezinsevent FEEST! is op zaterdag 24 juni van 10.00-16.00 uur in Hilversum. Voor meer informatie en tickets klik op de weblink onderaan dit item.

Datum: 2 mei 2017
Auteur: Deborah van Geest
Foto: © Willem Jan de Bruin - EO
Website: http://www.eo.nl/gezinsevent

Dit artikel delen:

Meer nieuws: