Messiaanse gelovige Eitan Bar naar Nederland

“Als volk van Israël zou onze hoop niet op onze regering of ons leger gevestigd moeten zijn, maar alleen op onze Verlosser”, aldus Eitan Bar. Als Messiaanse gelovige is Eitan verbonden aan de organisatie One for Israel.

De toenemende populariteit van internet en sociale media in Israël zorgt voor nieuwe kansen voor het Evangelie. Zijn pakkende videoclips worden dan ook veelvuldig verspreid. Afgelopen jaar mocht Eitan op deze manier maar liefst ruim twee miljoen Israëli’s met het Evangelie bereiken. Zo keert het Evangelie terug naar het land van herkomst.

Op 25 mei (Hemelvaartsdag) zal hij over dit werk vertellen en zijn getuigenis delen. Op deze ontmoetingsdag van stichting Israël en de Bijbel zijn er verder boeiende seminars en een update over de wereldwijde Bijbelverspreiding onder het Joodse volk. Het thema van de dag is ‘Evangelie voor Israël met hoofd en hart’. Er zijn aparte programma’s voor kinderen en jongeren. De dag begint om 10 uur en wordt gehouden in De Schuilplaats te Ede (Otterloseweg 18a). Meer informatie is te vinden via de link onderaan dit item.

Over Israël en de Bijbel

Zowel het Oude als het Nieuwe Testament is via het Joodse volk tot ons gekomen. Desalniettemin hebben velen geen beschikking over hun eigen kostbare Erfgoed. Sinds de oprichting van de stichting in 1969, verspreiden medewerkers wereldwijd tweetalige Oude en Nieuwe Testamenten. Daarnaast wordt er via lezingen, het IB Magazine en andere publicaties, onderwijs over Gods bijzondere plan met Israël gegeven.

David van Wijck
Eitan Bar – One for Israel
05-05-2017
Evangelisatie
https://www.israelendebijbel.nl/ontmoetingsdag

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies